16 черв. 2020 09:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

54

0

У двох селах на Вінниччині в місцевих ставках втопилися люди

У двох селах на Вінниччині в місцевих ставках втопилися люди

Події сталися у Тиврівському та Тростянецькому районах


У двох селах на Вінниччині в місцевих ставках втопилися люди

Протягом дня 15 червня у двох селах на Вінниччині, в місцевих ставках рятувальники витягнули тіла двох людей. Події сталися у Тиврівському та Тростянецькому районах.

Про це йдеться на сайті ДСНС у Вінницькій області.

О 14:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового Тиврівського ВП ГУ НП про те, що в с.Черемошне Тиврівського району на місцевому ставку знайдено тіло людини та потрібна допомога рятувальників з діставання загиблого.

Прибувши до місця виклику, бійці державної пожежно-рятувальної частини №31 встановили, що тіло чоловіка знаходиться на відстані 4 метрів від берега. За допомогою засобів індивідуального захисту та рятувальної мотузки тіло чоловіка доправлено на берег та передано працівникам Національної поліції.

Того ж дня, о 17:52 рятувальники отримали інформацію про те, що в с. Цибулівка Тростянецького району на місцевому ставку, виявленно тіло чоловіка. До місця виклику було направлено бійців ДПРЧ-20 селища Крижопіль. Рятувальники за допомогою надувного гумового човна, дістались до загиблого, доправили його на берег та передали працівникам Національної поліції.

До проведення аварійно-рятувальних робіт від ДСНС залучалося сім чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки.

Вінниця.info