1 квіт. 2021 14:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

111

0

У двох школах на Вінниччині виявили масло невідомого походження

У двох школах на Вінниччині виявили масло невідомого походження

Виявилося, що завод, який випустив масло припинив працювати ще у 2003 році


У двох школах на Вінниччині виявили масло невідомого походження

У двох школах Теплицької територіальної громади виявили масло невідомого походження. Зазначений виробник, вказаний на маркуванні, відсутній в реєстрі. Виявилося, що завод припинив працювати ще у 2003 році. Партію масла з обігу вилучили та повідомили у поліцію і в Департамент освіти і науки Вінницької ОДА.

Про це йдеться на сайті Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

«Під час проведення заходів державного контролю харчоблоку комунального закладу Теплицької селищної ради «Залузький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів» та харчоблоку комунального закладу Теплицької селищної ради «Степанівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» державними інспекторами Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області виявлено масло солодковершкове селянське 73% жиру виробництва ВАТ «Турківський маслозавод» (Львівська область, м. Турка, вул. Січових Стрільців, 90), фасованого в пачки по 200г, дата виготовлення 08.02.2021р., яке викликало підозру», – йдеться у повідомленні.

Виробник, зазначений на маркуванні, в реєстрі потужностей операторів ринку, на які видано експлуатаційні дозволи, відсутній. На звернення до Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області отримано інформацію, що ВАТ «Турківський маслозавод» припинив функціонування у серпні 2003 року.

Головним державним інспектором Вінницької області прийнято рішення про вилучення з обігу вищевказаної партії масла. Про даний факт повідомлено Департамент освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації та відповідні матеріали передані до Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

У двох школах на Вінниччині виявили масло невідомого походження

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото Держпродспоживслужби у Вінницькій області