7 листоп. 2018 15:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

69

0

У Глуховецькій ОТГ курсуватиме новий муніципальний автобус. Фото

У Глуховецькій ОТГ курсуватиме новий муніципальний автобус. Фото

У Глуховецькій ОТГ курсуватиме новий автобус, придбаний завдяки реалізації проекту громади


У Глуховецькій ОТГ курсуватиме новий муніципальний автобус. Фото

 6 листопада Глуховецька ОТГ, що на Вінниччині, отримала новий муніципальний автобус. Придбаний він, завдяки реалізації проекту Глуховецької громади, що стала переможцем 15-го обласного конкурсу з розвитку територіальних громад. Третину коштів вивід вартості автобуса, виділили з обласного бюджету.

Про це повідомляє сайт Вінницької обласної державної адміністрації.

Автобус курсуватиме між населеними пунктами  Глухівці – Жежелів – Бродецьке – Махнівка – Пляхова – Непедівка та Гурівці. Придбаний він, завдяки реалізації проекту Глуховецької громади, що стала переможцем 15-го обласного конкурсу розвитку територіальних громад та отримала з обласного бюджету третину коштів від вартості автобуса, а саме 400 тисяч гривень. Загальна вартість проекту становить 1200 тисяч гривень

Депутат обласної ради Ірина Колесник поставила у приклад громаду, яка вміє об’єднуватися і працювати та закликала і надалі залишатися такою ж дружною, аби показувати приклад плідної співпраці не лише на рівні області, але й України.

Свою фінансову частку у реалізації проекту – кроком до незалежності ОТГ, назвав фінансовий директор ТОВ АКВ "Українське каолінове товариство" Юрій Гордієнко, пообіцявши "асфальтувати дороги та чистити взимку від снігу", аби тільки автобус курсував за визначеним графіком.

Перерізати традиційну символічну стрічку було надано дітям.

На презентації можна було отримати буклети з інформацією про проект та запланований маршрут.

Наразі, як повідомив голова ОТГ Олександр Амонс, проводиться підготовка до запуску нового рейсу, оформляється документація, отримуються дозволи з відповідних служб. Але пообіцяв, що з Нового року люди вже користуватимуться послугами нового муніципального автобуса.

У Глуховецькій ОТГ курсуватиме новий муніципальний автобус. Фото У Глуховецькій ОТГ курсуватиме новий муніципальний автобус. Фото - фото 2

У Глуховецькій ОТГ курсуватиме новий муніципальний автобус. Фото - фото 3

У Глуховецькій ОТГ курсуватиме новий муніципальний автобус. Фото - фото 4

У Глуховецькій ОТГ курсуватиме новий муніципальний автобус. Фото - фото 5

Вінниця.info, фото - сайт Вінницької ОДА