28 листоп. 2017 09:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

54

0

У горе-матері, яка п’яною спала на вулиці з 10-місячним малюком, забрали дитину

У горе-матері, яка п’яною спала на вулиці з 10-місячним малюком, забрали дитину

 На Вінниччині матір 8 дітей п’яною спала на дорозі 


У горе-матері, яка п’яною спала на вулиці з 10-місячним малюком, забрали дитину

 

В Немирові 26 листопада на вулиці працівники кафе побачили нетверезу жінку, яка спала разом з маленькою дитиною. Почувши, що персонал викликав поліцію, матір, залишивши дитину, втекла. Жінку знайшли. 27 листопада опікунська рада прийняла рішення про вилучення дитини у матері з подальшим позбавленням її батьківських прав.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Працівники закладу, які виявили на землі жінку, розбудили її, забрали дитину в приміщення. По допомогу звернулися в поліцію.

За словами начальника Немирівського відділу поліції Олександра Короля, 37-річна матір восьми дітей, неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов’язків з виховання дітей. Вона позбавлена батьківських прав на чотирьох неповнолітніх, ще троє дітей вже досягли повноліття.

Поліцейські доставили 10-місячного хлопчика в лікарню. Його оглянули лікарі, життю та здоров’ю хлопчика нічого не загрожує. Працівники ювенальної превенції поліції передали інформацію щодо неналежного догляду за дитиною до служби у справах дітей Немирівської міської ради.

На жінку поліцейські склали два протоколи – за невиконання обов’язків щодо виховання дітей згідно ст.184 КУпАП та розпивання спиртних напоїв у громадських місцях згідно ст.178 КУпАП.

27 листопада на засіданні опікунської прийнято рішення про вилучення дитини у матері з подальшим позбавленням її батьківських прав.

Вiнниця.info