19 лют. 2014 15:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Місто
0

91

0

У Гройсмана готують лікарні для поранених й закликають Януковича зупинити кровопролиття

У Гройсмана готують лікарні для поранених й закликають Януковича зупинити кровопролиття

 Вінницька міськрада закликала Президента і опозицію негайно зупинити кровопролиття і внести зміни до Конституції для централізації влади


У Гройсмана готують лікарні для поранених й закликають Януковича зупинити кровопролиття

 Вінницька міська рада закликала Президента Віктора Януковича, політиків і опозицію негайно зупинити кровопролиття, не застосовувати зброю і оголосити перемир'я, забезпечити права і свободи громадян України і внесення змін до Конституції з метою децентралізації влади.

За відповідне звернення проголосувало всі 38 депутатів міськради, які взяли участь у роботі сесії (всього в міськраді 50 депутатів).

«Вінницька міська рада від імені 370 - тисячної територіальної громади міста Вінниці звертається до Президента України, політиків і опозиції з вимогами: негайно зупинити кровопролиття, не застосовувати зброю і оголосити перемир'я, забезпечити права і свободи громадян України і внесення змін до Конституції та децентралізації влади», - йдеться у зверненні.

Міськрада закликала жителів Вінниці та представників силових структур проявити максимум толерантності та терпимості один до одного.

«Наголошуємо, що будь-які силові дії однієї сторони радикалізують іншу сторону - це новий виток ескалації конфлікту, що в кінцевому підсумку може призвести до розколу країни. Цього не можна допустити!», - йдеться у зверненні.

Міськрада також звернулася до протестуючих проти влади, із проханням не перешкоджати руху громадського транспорту, карет швидкої допомоги і машинам інших екстрених служб.

«Безперебійна робота цих служб, громадського транспорту необхідна для вирішення питань, життєво важливих для наших рідних і близьких, наших дітей, кожного вінничанина. Зі свого боку запевняємо всіх вінничан, що міська рада зробить все необхідне для забезпечення нормальної життєдіяльності міста в цей складний час», - йдеться у зверненні.

Вінницька міськрада також заявила про готовність надати медичну допомогу в лікарнях міста всім постраждалим і пораненим в зіткненнях між протестуючими проти влади і міліцією в Києві.

Нагадаємо, що вранці 19 лютого тисячі протестуючих проти влади перекрили рух автотранспорту в центрі Вінниці.

ВИННИЦА.info


0
0