11 лют. 2023 12:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

165

0

У Гайсині чоловік хотів «домовитися» з поліцейськими, щоб уникнути відповідальності

У Гайсині чоловік хотів «домовитися» з поліцейськими, щоб уникнути відповідальності

Тепер йому загрожує від 2 до 4 років обмеження або позбавлення волі


У Гайсині чоловік хотів «домовитися» з поліцейськими, щоб уникнути відповідальності

10 лютого слідчі відкрили кримінальне провадження стосовно жителя Вінницької області, який пропонував хабар поліцейським. Так за 15 тисяч гривень чоловік хотів уникнути відповідальності. Тепер йому загрожує від 2 до 4 років обмеження або позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції Вінниччини.

Інцидент трапився в місті Гайсин неподалік автовокзалу. Близько 13.00 поліцейські сектору реагування патрульної поліції Гайсинського райуправління поліції зупинили авто через порушення ПДР. За кермом автомобіля ВАЗ 2107 був 29-річний водій, житель Тиврівської громади. Він керував автомобілем без відповідної категорії.

Під час спілкування з керманичем поліцейські виявили в нього ознаки можливого наркотичного сп`яніння, після чого чоловік зізнався, що вживав наркотичний засіб амфетамін. Правоохоронці запропонували йому на службовому автомобілі проїхати до лікарні, щоб пройти тест на стан наркотичного сп`яніння.

В подальшому, під час оформлення адмінматеріалів правопорушник спробував «домовитися» з інспекторами. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, але це чоловіка не зупинило. Водій запропонував неправомірну вигоду в сумі 15 000 гривень.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці задокументували правопорушення.

Наразі правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України.

Водієві за такі дії може загрожувати від 2 до 4 років обмеження або ж позбавлення волі.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info