3 серп. 2020 12:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

100

0

У Гайсині на пішохідному переході Sprinter збив чоловіка, а потім ще переїхав Volkswagen

У Гайсині на пішохідному переході Sprinter збив чоловіка, а потім ще переїхав Volkswagen

Чоловік помер на місці аварії


У Гайсині на пішохідному переході Sprinter збив чоловіка, а потім ще переїхав Volkswagen

2 серпня у Гайсині сталася смертельна ДТП. Автомобіль Mercedes Sprinter збив на пішохідному переході 52-річного чоловіка. А потім його переїхав ще мікроавтобус Volkswagen. Чоловік помер на місце події. Обидва водії були тверезі.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Слідчі встановлюють обставини та причини автопригоди. Аварія сталась близько 21:45 по вулиці 1-го Травня. За попередньою інформацією слідства, 54-річний житель м. Погребище, керуючи автомобілем Mercedes Sprinter, допустив наїзд на пішохода, який перетинав дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. В подальшому на потерпілого здійснив наїзд мікроавтобус Volkswagen, який рухався позаду.

Від отриманих травм чоловік помер на місці аварії. Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені причини аварії. Водії освідувані, вони тверезі.

Автомобілі поміщено на арештмайданчик.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання - до 8 років позбавлення волі.

За словами місцевого жителя, на даній ділянці дороги (пішохідний перехід від ТРЦ «Європейський до автовокзалу – ред.) вже не вперше стаються ДТП за участі пішоходів. Водії авто часто перевищують швидкість, а відколи зробили нову дорогу, переходити її, навіть по пішохідному переході, стало небезпечніше.

Вінниця.info, фото поліції