7 груд. 2020 16:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

39

0

У Гайсинському районі на повороті перекинувся автомобіль. Серед постраждалих 2-річна дитина

У Гайсинському районі на повороті перекинувся автомобіль. Серед постраждалих 2-річна дитина

Водій автомобіля був п'яним


 У Гайсинському районі на повороті перекинувся автомобіль. Серед постраждалих 2-річна дитина

5 грудня у Гайсинському районі сталася ДТП. На повороті перекинувся автомобіль Honda CR-V. У результаті аварії травмувалися четверо пасажирів, серед яких 2-річна дитина. Водій авто був п’яним. Усі постраждалі знаходяться у реанімації з травмами різного ступеня важкості.

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 21:30 години 25-річний водій автомобіля Honda CR-V, житель Іллінецького району, рухаючись з Гайсина в напрямку Вінниці, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням транспортного засобу, з’їхав у кювет, де його автівка кілька разів перекинулась.

У результаті аварії четверо пасажирів іномарки, серед яких 2-річна дитина, з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до реанімаційного відділення лікарні.

За кермом водій знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Під час освідування рівень алкоголю у його організмі склав 1,12 проміле, що у п’ять з половиною разів перевищує допустиму норму.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото поліції