30 лип. 2021 13:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

98

0

У Гайсинському районі продовжується ремонт місцевої дороги

У Гайсинському районі продовжується ремонт місцевої дороги

Нова ділянка автошляху протяжністю 7,7 км.


У Гайсинському районі продовжується ремонт місцевої дороги

В рамках Великого будівництва – 2021 на Вінниччині продовжуютьремонтувати місцеву дорогу Вінниця – Турбів – Гайсин – Велика Михайлівка – Гордіївка. Нова ділянка автошляху протяжністю 7,7 км.

Про це повідомляється на сайті Вінницької ОДА.

«Ми поступово змінюємо місцеві дороги Вінниччини: літо - сезон ремонту автошляхів,- підкреслив Голова ОДА Сергій Борзов.- Ще одну дорогу місцевого значення почали капітально ремонтувати: С-02-20-21 Вінниця-Турбів-Гайсин-Велика Михайлівка-Гордіївка – 7, 659 км .Днями спецтехніка розпочала працювати на ділянці дороги, яку не ремонтували ще з 60-х років».

У Гайсинському районі продовжується ремонт місцевої дороги

Ця дорога - один із вінницьких об’єктів програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» - важливий шляхопровід для Гайсинського району, адже вона сполучає з автомобільним шляхом регіонального значення Р-33 та територіального значення Т0222. Нею можна дістатися до навколишніх сіл, до самого Гайсина та найголовніше - саме цією дорогою можуть везти пацієнтів до опорної лікарні.

«Тепер жителям Гордіївки значно легше буде добиратися у Ладижин і Тростянець,- зазначив очільник області.- Що передбачено ремонтом? Новий дорожній одяг, оновлену систему водовідведення, нові водоперепускні труби, також облаштують з’їзди, пересічення та примикання».

Безпека руху є пріоритетом, тому дорогу облаштують технічними засобами організації дорожнього руху: розміткою, знаками, металевим огородженням та сигнальними стовпчиками. Тривають підготовчі роботи: зрізання порослі, влаштовуются ровики для розширення дороги.

У Гайсинському районі продовжується ремонт місцевої дороги - фото 2

Сергій Борзов нагадав, що у 2020 році відремонтували іншу ділянку дороги С-02-20-21 /Вінниця-Турбів-Гайсин-Балта-Велика Михайлівка/ - Гордіївка - 4,612 км.

Реальні результати «Великого будівництва» змінюють сприйняття українців про те, як мають будуватися дороги. Раніше одну дорогу могли розбивати на шматки по 20 кілометрів та в різні проміжки часу віддавати різним підрядникам. Як наслідок, не отримували якісно побудовану від початку до кінця дорогу. Завдяки президентській програмі, жителі Вінниччини теж бачать, що може бути інакше.

У Гайсинському районі продовжується ремонт місцевої дороги - фото 3

Проєкт «Велике будівництво» — масштабна розбудова якісної інфраструктури України.Дороги - це одна із важливих складових проєкту Володимира Зеленського. У 2021 році заплановано будівництво (чи реконструкція) 6,6 тис. км доріг в Україні: 2145 км - місцевого значення та 4500 км доріг державного значення.У 2020 році відремонтували 4056 км - державного значення та 2527 км - місцевого значення.

У Гайсинському районі продовжується ремонт місцевої дороги - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото із сторінки ОДА