17 серп. 2017 15:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

46

0

У храмах Вінниці та області збирають канцтовари для дітей, які в зоні АТО

У храмах Вінниці та області збирають канцтовари для дітей, які в зоні АТО

 До 1 вересня триває акція «Рюкзaчок милосердя


У храмах Вінниці та області збирають канцтовари для дітей, які в зоні АТО

  У Вінниці та області до 1 вересня триває акція «Рюкзaчок милосердя». Вінничан запрошують долучитися до акції та принести в найближчий храм канцтовари для дітей, які цього потребують.

Про це Вiнниця.info розповів настоятель Іоано-Богословського храму села Михайлівка, що на Вінниччині протоієрей Анатолій Кузнєцов.

«Вінницька Єпархія об’явила по всім церквам Вінницької єпархії акцію «Рюкзaчок милосердя». Акція означає, що ми повинні допомогти зібрати до школи діток сиріт, діток інвалідів, дітей батьки яких сьогодні в зоні АТО, або ж втратили батька чи матір в АТО.

Акція триватиме до першого вересня і кожна людина, яка хоче допомогти вона може принести в свій храм к або в центральний собор різноманітні канцтовари, іграшки чи гроші кинути у скриньку. Це може бути зошиш, альбом, ручка, те що людина сама бажає. Вінничани активно долучаються до акції та приносять необхідне для діток. Все це збиратиметься і розподілятиметься.

Окрім діток, які на Вінниччині ми ще 21 серпня повеземо «Рюкзачок милосердя» в зону АТО, в дитячі будинки та інтернати для 250 дітей.

Також ми будемо збирати такі рюкзачки для діток в яких загинули батьки в зоні АТО. В цей набір входитиме ручки, зошити, фломастери, лінійка, транспортир, альбом, пластилін, фарби...Тобто повний набір для школи. Його отримають близько 30 – 35 дітей», - розповідає протоієрей.

Вiнниця.info