2 квіт. 2021 14:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

75

0

​У Хмільнику автомобіль збив 9-річного хлопчика

​У Хмільнику автомобіль збив 9-річного хлопчика

Аварія сталась близько 08.00 години по вулиці Пушкіна.


​У Хмільнику автомобіль збив 9-річного хлопчика

1 квітня у місті Хмільник сталась дорожньо-транспортна пригода, у якій під колеса «ВАЗа» потрапив 9-річний школяр. Дитина госпіталізована у лікарню. Проводиться розслідування. Аварія сталась близько 08.00 години по вулиці Пушкіна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Правоохоронці встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 30 - річний житель села Зозулинці Уланівської територіальної громади. За попередньою інформацією слідства, водій легковика допустив наїзд на неповнолітнього школяра, який перетинав проїзну частину дороги в невстановленому місці.

У результаті наїзду 9-річний хлопчик отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до травматологічного відділення місцевої лікарні. Водій був тверезий.

Наразі автомобіль знаходиться на арештмайданчику. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

​У Хмільнику автомобіль збив 9-річного хлопчика

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото поліції