30 лип. 2021 09:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

211

0

У Хмільнику пані скидала на рельєф міста стічні води

У Хмільнику пані скидала на рельєф міста стічні води

За вказаним фактом на громадянку було складено протокол про адміністративне правопорушення


У Хмільнику пані скидала на рельєф міста стічні води

У місті Хмільник на Вінниччині комунальники поскаржились на місцеву мешканку екологічним інспекторам. Виявилось, пані використовувала вулицю міста замість власної каналізації, куди скидала стічні води. На жінку склали адмінпротокол.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Вінницькій області.

«Комунальники міста Хмільник поскаржилися екологічній інспекції Вінниччини на місцеву мешканку, яка скидала каналізаційні води прямо на вулицю. Пані виписали протокол.

На адресу Державної екологічної інспекції у Вінницькій області надійшов лист Хмільницької міської ради щодо скидання каналізаційних вод по вул. Івана Богуна, м. Хмільник.

Інспектором з охорони навколишнього природного середовища, разом із інспектором з благоустрою Хмільницької міської ради, було здійснено виїзд за вище вказаною адресою.

Під час обстеження території було встановлено, що громадянка здійснила скид стічних вод (рідких побутових відходів) на рельєф місцевості, яка знаходиться за межами її приватної власності, що є порушенням статті 15 Закону України «Про відходи», - йдеться у повідомлені.

За вказаним фактом на громадянку було складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 82 КУпАП - порушення вимог щодо поводження з відходами під час їх збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, знешкодження, видалення або захоронення - тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото Державна екологічна інспекція у Вінницькій області.