5 серп. 2020 10:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

71

0

У Хмільницькому районі чоловік незаконно продавав рибу з багажника авто. Фото

У Хмільницькому районі чоловік незаконно продавав рибу з багажника авто. Фото

Було вилучено 23 кілограмів риби


У Хмільницькому районі чоловік незаконно продавав рибу з багажника авто. Фото

4 липня у селі Качанівка Хмільницького району виявили чоловіка, який продавав рибу без документів. Продаж вівся із багажника автомобіля. Було вилучено 23 кілограмів риби. Чоловіка оштрафували, автомобіль відправили на арештмайданчик.

Про це повідомляє Вінницький рибоохоронний патруль.

Інцидент стався в с. Качанівка Хмільницького району Вінницької області.

Близько 12 години рибоохоронці виявили громадянина, який здійснював продаж риби з автомобіля ВАЗ, в якому знаходилось: 18 кг сріблястого карася, понад 4 кг коропа та більше 1 кг плітки. На вимогу державних інспекторів власник майна не надав накладну, яка б підтверджувала законність походження водних біоресурсів. Представлятися водій автомобіля відмовився, тож на місце події викликали працівників поліції. Правоохоронці встановили, що чоловік є жителем с. Скаржинці Хмільницького району.

На чоловіка було складено протокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Рибу вилучено та здано на рибоприймальний пункт. Матеріали справи для розгляду буде передано до Хмільницького районного суду. До завершення розгляду справи транспортний засіб відправили на арештмайданчик в м. Хмільник.

Порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу, передбачає накладення штрафу від 540 до 1 700 грн.

Рибоохоронці просять вінничан, під час покупки біоресурсів поцікавитися щодо наявності будь-яких документів, що підтверджують законність їх походження. Якщо документів немає – одразу телефонувати на «гарячу лінію» до рибоохоронного патруля Вінниччини за номерами телефону: (068) 018-37-52 або (073) 004-86-06.

Вінниця.info, фото рибоохоронного патруля