18 серп. 2020 14:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

88

0

У Хмільницькому районі вітчим з рушниці стріляв у пасинка

У Хмільницькому районі вітчим з рушниці стріляв у пасинка

Зброю чоловік сховав біля ставка за селом


У Хмільницькому районі вітчим з рушниці стріляв у пасинка

17 серпня у селі Рибчинці Хмільницького району затримали киянина, який стріляв з рушниці у свого родича. Конфлікт стався між вітчимом і пасинком, останній тілесних ушкоджень не отримав. Зброю чоловік намагався заховати біля ставка за селом. Тепер йому загрожує до 15 років в’язниці.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

До поліції звернувся 47-річний мешканець с. Рибчинці й повідомив, що під час конфлікту вітчим намагався його застрелити з мисливської рушниці.

Слідчо-оперативною групою на місці події було встановлено, що між чоловіками виник побутовий конфлікт, під час якого 64-річний вітчим потерпілого дістав мисливську зброю й вистрілив у бік останнього. Тілесних ушкоджень потерпілому не спричинив. З метою уникнення відповідальності зброю зловмисник сховав біля ставка за селом.

За словами начальника Хмільницького відділення поліції Валерія Романюка, поліцейські затримали правопорушника та вилучили знаряддя злочину. Раніше затриманий потрапляв в поле зору поліції.

Вирішується питання про оголошення підозри затриманому та обрання йому міри запобіжного заходу.

Слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). За вчинення такого злочину чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Вінниця.info, фото поліції