13 квіт. 2017 10:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

96

0

У кожній ложці томатів свіжих протертих - смак щойно зірваних помідорів

У кожній ложці томатів свіжих протертих - смак щойно зірваних помідорів

У кожній ложці томатів свіжих протертих - смак щойно зірваних помідорів


У кожній ложці томатів свіжих протертих - смак щойно зірваних помідорів

Відчути смак літа задовго до його початку можна вже зараз! Варто лише завітати у будь-який магазин на Вінниччині та знайти там продукцію Томати свіжі протерті («Pulpa») від торгової марки HOLIDAY. 

 Фірма, яка за тривалий час здобула на ринку репутацію лідера у виробництві томатних соусів, кетчупів , томатної пасти та майонезів, представляє розфасований  в екологічну тару - в  скляну банку , новий унікальний продукт. Томати свіжі протерті («Pulpa»).

Паста «Pulpa» - унікальний продукт за багатьма показниками. Технологія приготування  така. З свіжих та стиглих помідорів, береться лише м’якоть. Томати,  які зростали на сонячних полях Херсонщини, переробляють у  перші 48 годин після збору. Тобто, лише протягом двох днів. Аби вони не втрачали своєї свіжості. Вибірка відбувається вручну.

Тому у Томатній м’якоті «Pulpa»  зберігаються   всі поживні та харчові якості. У тому числі, природний колір та яскравий свіжий аромат томату, що нагадує про спекотне та довгоочікуване літо.

Для приготування використовуються лише  зріли червоні, свіжі помідори. Їх ретельно відбирають, миють,  бланшують. Після цього очищаються від шкірки, направляють  в спеціальну машину. Ріжуть на дрібні кубики та пропускаються через установку з великими отворами. На виході - протерта томатна м'якоть, що містить невелику кількість насіння і залишків шкірки. Після заливки в банки продукт стерилізується. Теплова обробка дозволяє забезпечити продукту стабільність, збереження і придатність для вживання. Це натуральний продукт, який зберігає аромат і смак свіжих помідорів, повністю повторює всі цінні якості домашніх заготовок. 

Протерта м'якоть томатів ТМ Holiday не містить окислювачів і консервантів. Густа  кремова консистенція і свіжий смак продукту ідеально підійде в якості основи для приготування різноманітних соусів, піци, борщу , супів, м'ясних і рибних страв. Ідеально підходить як заправка до макаронів.

Крім того, протерта м'якоть томатів ТМ Holiday – екологічно чистий продукт, який не містить домішок, барвників та ГМО. Томати свіжі протерті («Pulpa») - дарунок природи, який забезпечує здоровий раціон для всієї родини, людей різного віку. Спробуйте його один раз  та переконайтеся у цьому назавжди!    

У кожній ложці томатів свіжих протертих - смак щойно зірваних помідорів

 

У кожній ложці томатів свіжих протертих - смак щойно зірваних помідорів - фото 2

 

У кожній ложці томатів свіжих протертих - смак щойно зірваних помідорів - фото 3

У кожній ложці томатів свіжих протертих - смак щойно зірваних помідорів - фото 4

Вінниця.info