16 серп. 2019 15:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

263

0

У Козятині клієнтів «Вінницягаз» зустрічає новий Центр обслуговування

У Козятині клієнтів «Вінницягаз» зустрічає новий Центр обслуговування

У Козятині клієнтів «Вінницягаз» зустрічає новий Центр обслуговування


У Козятині клієнтів «Вінницягаз» зустрічає новий Центр обслуговування

15 серпня 2019 р. у Козятині для споживачів природного газу відкрив свої двері новий Центр обслуговування клієнтів «Вінницягаз». Нову якість сервісу зможуть оцінити понад 25 тисяч споживачів газу міста Козятина та Козятинського району. Це вже сьомий по рахунку Центр, відкритий компанією за останні три роки в регіоні.

Заклад надаватиме увесь спектр послуг компанії. Розташувався у зручному місці – в центрі Козятина по вул. Героїв Майдану 33/4. Відвідувачів обслуговують 7 фахівців у складі 5 операторів, менеджера рецепції та керівника ЦОК. Колектив очолила Куленюк Вікторія Володимирівна. До цього у Козятині споживачів газу обслуговували вдвічі менше спеціалістів. Крім того, аби отримати необхідні послуги, споживачі змушені були добиратися далеко, на околицю міста.

В середньому за день фахівці Центру будуть обслуговувати 280-300 клієнтів, а з 1 по 5 число кожного місяця, у період передачі показань газових лічильників, - до 1300 споживачів.

У Козятині клієнтів «Вінницягаз» зустрічає новий Центр обслуговування

«Ми постійно покращуємо сервіс та створюємо комфортні умови для наших клієнтів по всьому регіону. Прагнемо удосконалення процесів обму інформацією, якості та швидкості отримання клієнтом усіх послуг «Вінницягаз» - говорить Голова правління компанії Олександр Кривак.

За турботу про споживачів газу Козятинщини керівництву компанії подякували присутні на відкритті представники районної та міської влади – заступник голови Козятинської РДА Булавський І.О., заступник голови районної ради Задорожнюк А.В. та заступник голови Козятинської міської ради Малащук Є.М.

У Козятині клієнтів «Вінницягаз» зустрічає новий Центр обслуговування - фото 2

Козятинський ЦОК – один з найбільших центрів «Вінницягаз» в регіоні. Сучасний, світлий та просторий. Приміщення Центру має площу понад 160 м.кв.Все тут продумане та обладнане з думкою про клієнта та заради комфорту споживачів. ЦОК облаштований у форматі відкритого простору - «Оpen space». Має зручне зонування, обладнаний сучасною комп’ютерною та побутовою технікою, меблями. Забезпечений необхідною інформаційно-довідковою продукцією. Є достатня кількість місць для очікування, кулер з водою, вбиральня, ігровий куточок для малечі.

Функціонує система електронної черги, яка розподіляє потоки клієнтів між операторами. Першим споживача зустрічає менеджер Центру на рецепції. Далі усі необхідні послуги відвідувач отримує через операторів ЦОК. Тут можна також

вирішити свої «газові справи» шляхом самообслуговування. Сучасна комп’ютерна техніка, забезпечений доступ до мережі Інтернет таWiFiдозволяють легко це зробити у куточку «Тонкий клієнт»або з власного мобільного.

Наші клієнти зможуть тут отримати необхідні довідки та консультації по особовому рахунку, передати показання про спожитий газ, провести звірку та перевірити стан розрахунків, замовити та отримати технічні умови на приєднання до мереж, проектну документацію тощо.

Це вже сьомий Центр на Вінниччині, відкрий компанією за останні три роки. Подібні осередки функціонують у Вінниці, Хмільнику, Жмеринці, Тульчині, Гайсині та Немирові. В усіх питаннях газопостачання наші клієнти звертаються саме в центри обслуговування. Тут вони отримують на професійному рівні усі необхідні послуги та консультації, витрачаючи при цьому якомога менше свого часу. В свою чергу наші служби теж спілкуються зі споживачами газу через ЦОК. Сучасна альтернатива ЦОКу – лише наші онлайн сервіси. З їх допомогою споживачі газу можуть вирішувати багато питань газопостачання дистанційно, прямо з дому або офісу.

Довідка. Основною сферою діяльності АТ «Вінницягаз» є розподіл природного газу. На сьогодні рівень газифікації Вінниччини становить 54 %. Природний газ отримують 450 тис. сімей і майже 4,8 тис. підприємств, установ і організацій. Обсяги розподілу становлять781 978, 504 тис. кубометрів природного газу на рік. АТ «Вінницягаз» входить до реєстру великих платників податку у Вінницькій області. У 2018 році до бюджетів різних рівнів компанією було сплачено понад 73 мільйони гривень.

У Козятині клієнтів «Вінницягаз» зустрічає новий Центр обслуговування - фото 3