18 січ. 2022 18:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

88

0

У Краснопілці відкрили центр безпеки громадян

У Краснопілці відкрили центр безпеки громадян

Краснопільській територіальній громаді на Вінниччині 18 січня, розпочав свою роботу Центр безпеки громадян


У Краснопілці відкрили центр безпеки громадян

У Краснопільській територіальній громаді на Вінниччині 18 січня, розпочав свою роботу Центр безпеки громадян, будівництво якого тривало майже рік за кошти державного, місцевого бюджетів та меценатів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Відкриття Центру безпеки відбулося за участі начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Івана Іщенка, голови обласної державної адміністрації Сергія Борзова, керівника Головного управління Державної Служби з Надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Руслана Шевчука, представників місцевої влади, самоврядування та громадськості.

У Краснопілці відкрили центр безпеки громадян

Центр безпеки у територіальній громаді поєднує функції забезпечення громадської безпеки та захисту від надзвичайних ситуацій. Наявність ефективної комунікації надає можливість поліцейським та рятувальникам діяти однією командою, швидко реагувати на звернення громадян про допомогу.

У Краснопілці відкрили центр безпеки громадян  - фото 2

Звертаючись до присутніх, Іван Іщенко зазначив, що створення такого центру допоможеефективніше комплексно вирішувати питання щодо захисту населення від небезпек та гарантуватиме комфорт, стабільність у місцевих громадах. Поліцейські офіцери громади, які тут працюватимуть, матимуть змогу оперативно реагувати на повідомлення громадян, здійснювати профілактичну роботу та якісно надавати поліцейські послуги місцевому населенню.

«Безпека - це один з головних критеріїв. Кожен громадянин регіону повинен почувати себе у безпеці. Це 41-поліцейська станція, яка споріднена з пожежною частиною. Проєкт «Поліцейський офіцер громади» дуже швидко розвивається на території регіону. Зараз ми отримаємо нові автомобілі для поліцейськихофіцерів вашої громади. Ми вдячні усім, хто підтримує і розвиває цей безпековий проєкт», - говорить Іван Іщенко.

У Краснопілці відкрили центр безпеки громадян  - фото 3

Також Іван Іщенко зазначив, що наступним кроком для розвитку безпекового простору в громаді буде система відеонагляду.

Центр безпеки громадян обслуговуватиме населені пункти Краснопільської ОТГ: Краснопілка, Митків, Тишківка, Тишківська Слобода, Степове, Нараївка, Кивачівка, Цвіліхівка, Тополівка, Гранів, Михайлівка, Грузьке, селище Дубина, із населенням понад 7 тисяч 700.

Кабінети поліцейських офіцерів громади обладнані необхідними сучасними технічними засобами, поруч з ними дислокуватимуться дві місцеві пожежні команди.

У Краснопілці відкрили центр безпеки громадян  - фото 4

На будівництво Центру безпеки громадян витрачено понад 1 млн. 200 тис. гривень з державного та місцевого бюджетів, а також за підтримки меценатів.

У Краснопілці відкрили центр безпеки громадян  - фото 5


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info

title