20 січ. 2020 13:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

125

0

У Ладижині чоловік, який тільки вийшов з в’язниці, зґвалтував дівчину

У Ладижині чоловік, який тільки вийшов з в’язниці, зґвалтував дівчину

34-річний чоловік застосувавши фізичну силу, затягнув потерпілу до будинку, де тимчасово мешкав у Ладижині, зґвалтував її, після чого втік.


У Ладижині чоловік, який тільки вийшов з в’язниці, зґвалтував дівчину

У Вінницькій області чоловік, який тільки вийшов із в’язниці, зґвалтував 20-річну дівчину. Сталося у це в Ладижині 15-го січня.

У відділі комунікацій ГУ Нацполіції Вінниччини Вінниця.info розповіли, що підозрюваний відбував покарання у в’язниці – за вчинення розбою, грабежу та зґвалтування. На волю вийшов два тижні тому.

34-річний чоловік застосувавши фізичну силу, затягнув потерпілу до будинку, де тимчасово мешкав у Ладижині, зґвалтував її, після чого втік. Дівчина одразу звернулася до медичного закладу і до правоохоронців.

Злочинця затримали 17 січня у Гайсинському районі, де він переховувався. 18 січня слідчим суддею Ладижинського міського суду Вінницької області задоволено клопотання прокурора та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб підозрюваному у вчинені злочину, передбаченого частиною другою статті 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування вчинене повторно). Чоловіку загрожує до 10 років в’язниці.

Відомо, що перше зґвалтування він скоїв у Вінниці в 2016 році.

Нагадаємо, що у Вінниці вбили чоловіка, який хотів зґвалтувати дитину на Замості.

Вінниця.info