30 груд. 2021 15:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

103

0

У Літинському районі автомобіль «ЗАЗ» збив пішохода. Чоловік знаходиться у комі

У Літинському районі автомобіль «ЗАЗ» збив пішохода. Чоловік знаходиться у комі

В поліції відкрили кримінальне провадження


У Літинському районі автомобіль «ЗАЗ» збив пішохода. Чоловік знаходиться у комі

29 грудня у селі Садове, Літинського району, сталася ДТП. Автомобіль «ЗАЗ» збив пішохода, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. Чоловік з травмою голови госпіталізований до лікарні. Він перебуває у комі. В поліції відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Аварія сталась близько 17:30 години у селі Садове.

За кермом автомобіля «ЗАЗ» перебував 37-річний житель м. Хмільник. За попередньою інформацією слідства, водій легковика допустив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу.

Внаслідок автопригоди потерпілий з травмою голови госпіталізований до вінницької лікарні. Наразі він перебуває у комі. Слідчими призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина дорожньо-транспортної пригоди.

Водій освідуваний, він тверезий.

Слідством відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання – до 8 років позбавлення волі.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини