28 груд. 2012 14:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Політика
0

62

0

У Ляшка відхрестилися від опального вінницького регіонала Яремчука

У Ляшка відхрестилися від опального вінницького регіонала Яремчука

Але кажуть, що він приймав активну участь у розбудові Радикальної партії на Вінниччині та їздив на співбесіду до керівника партії


У Ляшка відхрестилися від опального вінницького регіонала Яремчука

Керівництво громадської приймальні депутата Верховної Ради Олега Ляшка заперечує інформацію наших джерел, за якою депутат Вінницької обласної ради Юрій Яремчук, якого нещодавно виключили з фракції Партії регіонів, мав очолити обласну організацію Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це йдеться у листі ВИННИЦА.info від керівника громадської приймальні Олега Ляшка у Вінницькій області Наталії Вершко.

«Інформація опублікована на Вашому сайті близька до істини, але викладена кардинально протилежно тим подіям, які відбувались насправді. А людина, яка назвалась джерелом Радикальної партії - провокатор. Всі наші люди працюють в громадській приймальні народного депутата Олега Ляшка. І жоден з них не спілкувався з Вами. Цю (невідому нам ) людину, до Вас скоріш за все направив сам Юрій Яремчук, що б хоч якось набити собі ціну після виключення з фракції ПР», - пише Наталія Вершко.

Проте у вінницьких радикалів зазначають, що Яремчук брав активну участь у подіях, коли Олег Ляшко приїздив у Вінницю.

«Дійсно, ще з перших днів, як відкрилась громадська приймальня Олега Ляшка у Вінниці, депутат обласної Ради від Партії Регіонів Юрій Яремчук цікавився, коли у Вінницю приїде Лідер Радикальної Партії та просив допомогти організувати з ним особисту зустріч. Таке прохання було щонайменше дивне, адже палкий «регіонал» ще й член фракції регіонів обласної ради наполягає на зустрічі з опозиційним депутатом», - пише керівник громадської приймальні Ляшка.

Проте така зустріч відбулась 22 серпня, під час робочого візиту Олега Ляшка на Вінниччину, саме в той день коли стався інцидент на ринку «Привокзальний». Мало того, після особистої зустрічі, Юрій Яремчук супроводжував Олега Ляшка по області на власному автомобілі до прокуратури Вінницької області.

 \"\"

Після цієї зустрічі, Юрій Яремчук почав брати активну учать в розбудові Радикальної партії у Вінницькій області, пропонував своїх знайомих з районних центрів на посаду координаторів Радикальної партії», - зазначає Наталія Вершок, додаючи, що Яремчук активно допомагав в підготовці та проведенні спільної акції протесту Радикальної партії та пільговиків та особисто був присутній на акції.

 \"\"

 \"\"

Наталія Вершко зазначає, що вона володіє інформацією, що Юрій Яремчук просив Олега Ляшка призначити його головою вінницького обласного осередку Радикальної партії. «А не навпаки, як стверджує Яремчук. Так як партія була офіційно зареєстрована 3 грудня 2011 року, то нас всіх збирали 12 грудня 2011 р в Києві в Верховній Раді для визначення стратегії розбудови партії. Це було одразу після візиту Олега Ляшка на Вінниччину, 11.12 2011 року,під час якої Юрій Яремчук особисто домовився про співбесіду ,а також надав свій офіс на Соборній72 для запису інтерв’ю з Олегом Ляшком для працівників ВДТ6», - йдеться у листі.

 \"\"

\"\"

«12 грудня ми поїхали в Киїів ,на цю зустріч з нами поїхав і Юрій Яремчук, на співбесіду. Співбесіда була, але після неї Олег Ляшко рекомендував на посаду голови Радикальної партії зовсім другу людину. Можливо на це вплинули наші рекомендації, бо нас теж питали думку про нього. Ми зазначили, що Юрій Яремчук відомий у Вінниці інтриган від політики, і його репутація тільки нашкодить партії. І основне – якщо людина готова зрадити перший раз ( Партію Регіонів) то де гарантія що не зрадить потім нас?», - зазначає керівник приймальні Ляшка у Вінниці.

 \"\"

 \"\"

Наталія Вершко додає не знає, що було справжньою причиною виключення Юрія Яремчука з фракції Партії Регіонів обласної Ради , «але думаю, що керівництву партії, стало відомо про його співпрацю з нами, адже місто в нас маленьке. А щодо заяв самого Юрія Яремчука, то можу сказати єдине, ніколи не треба гнатись за двома зайцями, бо не зловиш жодного. На мою думку, він сам себе перехитрив», - каже вона у листі на нашу адресу.

ВИННИЦА.info

Фото надані громадською приймальнею Олега Ляшка у Вінницькій області


0
0