29 жовт. 2021 13:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

107

0

У магазині на Замостянській продавали фальсифікований елітний алкоголь

У магазині на Замостянській продавали фальсифікований елітний алкоголь

Джерело походження фальсифікованого підакцизного товару встановлюють слідч


У магазині на Замостянській продавали фальсифікований елітний алкоголь

28 жовтня у Вінниці викрили магазин, в якому продавали фальсифікований алкоголь світових брендів. Працював цей магазин по вулиці Замостянській. Під час огляду мікроавтобуса, у якому власник закладу зберігав фальсифікат, поліцейські вилучили майже 400 пляшок елітного вина, горілки та віскі на суму близько 100 тисяч гривень.

Про це повідомили у відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

За словами т.в.о заступника начальника Відділу поліції №1 Вінницького районного управління поліції Сергія Кухарука, до поліції надійшла оперативна інформація про те, що у магазині, який торгував господарськими товарами, підпільно реалізовували алкогольну продукцію без акцизних марок. Під час перевірки цієї інформації з’ясувалось, що такий бізнес організував 62-річний власник закладу. Пляшки та тетрапаки з алкоголем він зберігав у власному мікроавтобусі, а продавав у магазині.

Під час огляду автомобіля правопорушника поліцейські вилучили ящики та тетрапаки з алкогольними напоями на суму майже 100 тисяч гривень. Джерело походження фальсифікованого підакцизного товару встановлюють слідчі.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

За фактом незаконного виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 204 КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від п’яти до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.


У магазині на Замостянській продавали фальсифікований елітний алкоголь

У магазині на Замостянській продавали фальсифікований елітний алкоголь  - фото 2

У магазині на Замостянській продавали фальсифікований елітний алкоголь  - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото та відео поліції

title