3 серп. 2020 16:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

115

0

У Немирові стався витік газу на газопроводі

У Немирові стався витік газу на газопроводі

Подачу блакитного палива призупинено


У Немирові стався витік газу на газопроводі

З серпня Немирівською дільницею АТ «Вінницягаз» проводяться невідкладні аварійно–відновлювальні роботи по ліквідації виявленого витоку природного газу на розподільчому газопроводі середнього тиску діаметром 219 мм в місті Немирів по вулиці Соборна. Мешканцям 15 вулиць міста призупинили подачу газу до будинків.

Про це повідомляє АТ «Вінницягаз».

3 серпня тимчасово припинене газопостачання споживачів міста Немирів по вул. Соборна будинки № 171 - № 279, вулиці Свято-Троїцька, Вишнева, Залізнична, Гагаріна, Миру, Яблунева, Сірка, Сагайдачного, Данила Нечая, Райдужна, Грушевського, провулки Санаторний, Дачний, Миру, Озерний.

«Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності.

Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт.

Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань.

Наголошуємо на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитися лише за наявності мешканців в своїх будинках та квартирах», - зазначено в повідомленні пресслужби.

У Немирові стався витік газу на газопроводі

Вінниця.info, фото на головній - ілюстративне