22 верес. 2020 16:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

67

0

У Немирові та одинадцяти навколишніх селах тимчасово відключать газопостачання

У Немирові та одинадцяти навколишніх селах тимчасово відключать газопостачання

Через ремонтні роботи подачу газу припинять 23 вересня. Відновлюватимуть по мірі виконання робіт.


У Немирові та одинадцяти навколишніх селах тимчасово відключать газопостачання

23 вересня в Немирові та низці сіл району відключать газопостачання. Причина – аварійно-відновлювальні роботи на розподільчому газопроводі високого тиску в місті. Газопостачання відновлюватимуть по мірі виконання запланованих робіт.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці АТ «Вінницягаз».

Як йдеться в повідомленні, на час виконання робіт подачу газу тимчасово припинять:

  • у м. Немирів по вулицях: Соборна від будинку №171 до будинку №279 включно, Свято-Троїцька, Вишнева, Залізнична, Гагаріна, Миру, Грушевського та провулках: Санаторний, Дачний, Миру, Озерний.
  • у населених пунктах: Монастирок, Селевінці, Подільське, Потоки, Рубань, Бондурівка, Мар’янівка, Криківці, Данилки, Сорокотяженці, Будки.

Фахівці проводять роботи для забезпечення належного технічного стану газорозподільних мереж та безпечного постачання природного газу споживачам.

В АТ «Вінницягаз» звертаються до мешканців будинків та квартир з проханням перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників компанії до газових приладів своїх помешкань.

В підприємстві наголошують на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитися лише за наявності мешканців в своїх будинках та квартирах.

Вінниця.info, фото – АТ «Вінницягаз»