16 лют. 2021 15:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

102

0

У образі "Бембі" вінничанка перемогла в японському конкурсі краси. Фото 

У образі "Бембі" вінничанка перемогла в японському конкурсі краси. Фото 

Нині вона чекає з країни сонця що сходить корону. А після завершення паднемії планує приїхати туди на запрошення організаторів


У образі "Бембі" вінничанка перемогла в японському конкурсі краси. Фото 

19-річна Анастасія Селезньова з Вінниці перемогла у японському конкурсі краси «Новорічна королева 2021», який організували «Little Miss & Little Mister Contests of Japan». У ньому взяли участь сотні дівчат з різних країн світу. У категорії «дівчата віком від 18 до 25 років» першість отримала саме наша землячка. Після завершення паднемії дівчина планує приїхати до Японії на запрошення організаторів, тому активно вивчає японську мову.

У образі "Бембі" вінничанка перемогла в японському конкурсі краси. Фото 

Про ці та інші деталі дізналась Вінниця.info від мами переможниці.

«Донька обожнює Японію та все, що з нею пов'язано. Все знає про Аніме, п'ять років вивчає японську та цікавиться їх менталітетом та культурою. Тому, коли ми кілька років тому відпочивали у Болгарії, а там також були організатори цього конкурсу, ми вирішили спробувати взяти участь. Поїхати до Японії тоді не вдалося. І, коли почули, що цього року конкурс проводиться онлайн, то дуже зраділи», – розповідає Ірина Селезньова.

У конкурсі «New Year Queen 2021» в Японії взяли сотні представниць з різних раїн світу. Переможниць визначали у кількох вікових категоріях. Анастасія перемогла у найстрашій.

У образі "Бембі" вінничанка перемогла в японському конкурсі краси. Фото  - фото 2

«Умовою для участі була фотосесія у новорічному стилі. Настя сама собі придумала образ «Бембі». Тоді носила дреди. Їх уклала, наче ріжки в оленяти. А ще розмалювала обличчя у цьому направлені. Ми пішли на професійну фотостудію, але фотографувалися самостійно. Тобто, просто замовили оренду приміщення. Про те, що ми можемо перемогти, навіть не думали. Але це стало дуже приємним сюрпризом! Для всієї родини», - продовжує Ірина.

У образі "Бембі" вінничанка перемогла в японському конкурсі краси. Фото  - фото 3

За словами матері, донька почала відкладати гроші на подорож до Японії та активніше вивчати мову цієї країни. Сподівається, на наступний рік вже буде можливість взяти учать в конкурсі особисто.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info