2 серп. 2021 17:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

93

0

​У параді до Дня Незалежності України візьмуть участь вінницькі кінологи

​У параді до Дня Незалежності України візьмуть участь вінницькі кінологи

У складі військових і старший інспектор кінологічної групи Володимир Перістяк зі своїм вірним чотирилапим напарником Річем


​У параді до Дня Незалежності України візьмуть участь вінницькі кінологи

Нацгвардійцям військової частини 3008 візьмуть участь у параді з нагоди Дня Незалежності України у місті Києві. У військовому заході вперше крокуватимуть головною вулицею країни нацгвардійці-кінологи. У складі військових і старший інспектор кінологічної групи Володимир Перістяк зі своїм вірним чотирилапим напарником Річем.

Про це повідомляється на сайті Військової частини 3008.

Вже місяць на плацу військової частини 3027 міста Вишгород найкращі 40 кінологів з усієї України тренуються зі службовими собаками для проходження на параді. Серед них 36 - річний Володимир Перістяк з Річем з військової частини 3008. У головного сержанта 16 років кінологічного стажу. Нині разом з вівчаркою відточують – стройовий крок «разом за командою поруч». Дворічний чотирилапий старанно виконує усі вправи.

​У параді до Дня Незалежності України візьмуть участь вінницькі кінологи

Пес спеціалізується на пошуку зброї, наркотиків - вже встиг зарекомендувати себе на службі. Володимир і його вірний Річ другими крокуватимуть у кінологічному розрахунку. Окрім кінологів додатково чотирилапих учасників параду доглядають ветеринари.

«Проходжу службу зі службовим собакою Річем. Молодий пес – енергійний, активний, вірний. Брати участь у військовому параді будемо вперше. Я мріяв про це і дуже задоволений, що мене вибрали. Всі хлопці готові. Впевнений, що ми не підведемо», – ділиться враженнями старший кінолог кінологічної групи стрілецького батальйону військової частини 3008 старшина Володимир Перістяк.

​У параді до Дня Незалежності України візьмуть участь вінницькі кінологи - фото 2

Також у парадному розрахунку гвардійців з досвідченим водієм проїде патрульний автомобіль Рено Дастер військової частини 3008.

До військового параду з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України залучається дві сотні військовослужбовців, бойова техніка та авіація Національної гвардії України.

​У параді до Дня Незалежності України візьмуть участь вінницькі кінологи - фото 3

​У параді до Дня Незалежності України візьмуть участь вінницькі кінологи - фото 4

​У параді до Дня Незалежності України візьмуть участь вінницькі кінологи - фото 5


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото зі сторінки військової частини 3008