13 листоп. 2020 10:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

202

0

У понеділок торговці ринків Вінниці перекриватимуть дорогу у Стрижавці

У понеділок торговці ринків Вінниці перекриватимуть дорогу у Стрижавці

У четвер, 19 листопада, на годину закриють торгові контейнера


У понеділок торговці ринків Вінниці перекриватимуть дорогу у Стрижавці

О 10:30 16 листопада, пішохідний перехід біля зупинки «Стрижавський кар‘єр», що у селищі Стрижавка під Вінницею, перекриватимуть. Таку акцію протесту - «Збережи ФОП», організовують приватні підприємці, які торгують на ринка обласного центру.

«Хочемо привернути увагу влади до того, що в нашій країні можуть знищити спрощену систему оподаткування. Ми вимагаємо недопущення вибіркового закриття мікробізнесу на карантин. Нам забороняють працювати. Ще й зобов’язують встановлювати касові апарати. У період карантину малим підприємцям забороняють працювати, а великі мережі підняли ціни через відсутність конкуренції та збагачуються. Тому ми змушені перекривати дороги по всій Україні. Щоб на нас звернули увагу. До нашої акції приєднаються ФОПи з інших міст», - розповідає Вінниця.info приватний підприємець з Центрального ринку Вінниці Лілія Грицюк.

Як зазначає Грицюк, до Стрижавки приїдуть торгівці з всіх ринків Вінниці.

«Сповіщаємо кожного з тих людей, які замаються торгівлею на вінницьких ринках. Центральний, Муніципальний, Папаніна, Привокзальний. Ми розуміємо, що перекриття руху на трасі міжнародного значення може стати перешкодою для багатьох. Тому акція буде тривати 20-30 хвилин», - продовжує вона.

19 листопада підприємці України планують зібратися у Києві під ВРУ.

«Від Вінниці поїде делегація наших представників. Ті, хто залишається на місці, у знак солідарності, з 9 до 10 ранку не відкриють свої торгові контейнера на годину», - пояснює Грицюк.

Нагадаємо, 11 листопада у Вінниці підприємці та ресторатори вийшли на протест проти запровадження Урядом карантину «вихідного дня» в суботу-неділю. Проте того ж дня Уряд запровадив обмеження на території всієї країни і ввів карантин вихідного дня.

У понеділок торговці ринків Вінниці перекриватимуть дорогу у Стрижавці

Новини в зручному форматі в нашому телеграм каналі - https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info