17 берез. 2020 11:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

125

0

У Прозорих офісах Вінниці припинили прийом громадян. Консультації по телефону

У Прозорих офісах Вінниці припинили прийом громадян. Консультації по телефону

В усіх відділенням «Прозорих офісів» Вінниці призупиняється прийом громадян


У Прозорих офісах Вінниці припинили прийом громадян. Консультації по телефону

З 17 березня, у зв’язку з карантином, в усіх відділенням «Прозорих офісів» Вінниці призупиняється прийом громадян. Консультації вінничани можуть отримати по телефону.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

«Ми просимо вибачення за тимчасові незручності, але такі заходи вжили задля безпеки громадян. Консультації вінничани зможуть отримати у кол-центрі Прозорого офісу за тел. 65-50-50, кол-центрі Пенсійного фонду - 50-88-81; 50-88-82; 50-88-83.

Консультації можна також отримати у працівників департамента соціальної політики міської ради: 50-83-88; 50-86-70. Крім цього деякі послуги можна отримати онлайн», - зазначила директорка департаменту адміністративних послуг міської ради Ірина Копчук.

Щоб дізнатись, які послуги можна замовити онлайн, та замовити їх потрібно увійти в Персональний кабінет на офіційному сайті міської ради https://my.vmr.gov.ua/Profile.aspx.

Серед них – оформлення ФОП і ТОВ, допомога при народженні дитини, будівельні послуги. Також онлайн можна отримати архівні довідки, документи, пов’язані з земельними, містобудівними та архітектурними питаннями, наприклад, витяг з плану зонування, надання обмежень на використання садибної земельної ділянки, довідка про присвоєння назви проїзду в садовому товаристві та інші. Через Персональний кабінет можна замовити довідку про невідвідування дитячого дошкільного закладу, направлення в дошкільні навчальні заклади (групи) компенсуючого типу тощо. Загалом – 25 он-лайн послуг.

Нагадаємо, з 17 березня у Вінниці запровадили додаткові обмежувальні заходи аби запобігти розповсюдженню захворювання COVID-19. Ресторани, ТРЦ, базари, перукарні, басейни, готелі – закриються на карантин. Торгові центри з продовольчою групою товарів, АЗС, аптеки і продуктові ринки будуть працювати.

Вінниця.info