14 берез. 2019 09:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

341

0

У санаторії «Поділля» оздоровлюють організм: лікують спину, суглоби, серце і легені

У санаторії «Поділля» оздоровлюють організм: лікують спину, суглоби, серце і легені

Якщо вам потрібно ефективне лікування в Україні за помірними цінами, санаторій «Поділля» у Хмільнику – стане ідеальним варіантом. Заклад розташований на території лісу.


У санаторії «Поділля» оздоровлюють організм: лікують спину, суглоби, серце і легені

Якщо вам потрібно ефективне лікування в Україні за помірними цінами, санаторій «Поділля» у Хмільнику – стане ідеальним варіантом. Заклад розташований на території лісу. Спеціалізується на лікуванні опорно-рухового апарату, серцево-судинної, нервової системи, органів дихання, сечовивідної та репродуктивної системи, захворюваннях шкіри. Санаторій працює понад чотири десятиліття і його фахівці мають підтверджені досвідом практики лікування. Свіжість природи, найчистіше повітря, мальовничі пейзажі хвойних та листяних дерев у поєднанні з унікальними методиками санаторного лікування сприяють швидкому відновленню здоров'я.

Все розпочинається з первинного огляду лікаря. В залежності від стану здоров’я, фахівець призначає найбільш підходящі процедури і складає індивідуальну програму для кожного пацієнта.

Лікування опорно-рухового апарату

Родзинкою санаторію є радонова вода, яку використовують при лікуванні багатьох хвороб. Артрити, поліартрити, остеохондроз, грижа хребта та інші недуги виникають на тлі комплексних порушень. Лікарі рекомендують лікування радоновими ваннами, направлене як на полегшення місцевого больового синдрому, так і на поліпшення загального стану організму.

Радонові ванни представляють собою м’який протизапальний і знеболюючий засіб, який також нормалізує рівень артеріального тиску і нервову діяльність. Вони стимулюють роботу залоз внутрішньої секреції; активізують кальцієвий обмін; сприяють відновленню хрящової тканини; підвищують нервово-м’язову провідність.

Крім класичного методу лікування, можуть також рекомендуватися сухоповітряні радонові ванни, наприклад, у випадках серйозних розладів серцево-судинної системи.

ЛФК дозволяє розробити м'язи навколо хребта, збільшити їх пластичність, зміцнити. Крім того, вправи допоможуть підсилити кровотік в м'язах, суглобах, запобігаючи подальшому розвитку патології. Найефективніше, звичайно, при хворобах опорно-рухового апарату: грижах, протрузіях міжхребцевих дисків, остеохондрозі, радикулітах, захворюваннях суглобів (артрити, артрози), болях у спині (шийному, грудному, поперековому відділі), невралгії, сколіозах.

Санаторій «Поділля» практикує дуже дієвий метод підводного витягування. Здається, нескладна процедура, але саме вона може запобігти хірургічним втручанням при грижах.

Лікування опорно-рухового апарату в санаторії також може включати електрофорез і фізіотерапевтичні процедури, парафінотерапію, магніто-лазерну терапію, ультразвук, цілющі ванни, гідромасаж, душ Шарко, тренування на дошці Євмінова.

Висококваліфіковані фахівці пропонують у комплексі з радонотерапією в санаторії «Поділля» застосовувати грязелікування за допомогою торфу.

У санаторії «Поділля» оздоровлюють організм: лікують спину, суглоби, серце і легені

Серцево-судинна система

Фахівці санаторію потурбуються про ваше серце. На лікування серцево-судинної системи в санаторії щорічно приїжджають пацієнти не тільки з України, а й з інших країн. Завдяки наявності дивовижних за своїми цілющим властивостям природних ресурсів, а також сучасного медичного обслуговування, санаторно-курортне лікування у Хмільнику користується величезною популярністю цілий рік.

Радонові ванни нормалізують роботу серцево-судинної системи. Мають цілющий вплив на ослаблені судини.

Серцево-судинну систему лікують також за допомогою підводного душу, ЛФК, відвідувань басейнів, масажних процедур, фітотерапії та хвойних, скипидарних, бішофітних, перлинних, вихрових ванн, грязелікування. Після процедур в санаторії «Поділля» стабілізується артеріальний тиск, поліпшується серцевий ритм, нормалізується тонус судин, зникають больові відчуття в області серця, покращується сон.

У санаторії «Поділля» оздоровлюють організм: лікують спину, суглоби, серце і легені - фото 2

Нервова система

Радонотерапія дозволяє оздоровити нервову систему. Процедури мають знеболюючу, антизапальну дію, прискорюють відновлення нервових волокон. На нервову систему в цілому радон дає заспокійливу дію. У комплексі з лікувальною гімнастикою, масажем і фізіотерапією, які практикуються в санаторії «Поділля», радонотерапія є потужним засобом боротьби з захворюваннями периферичної нервової системи.

У санаторії «Поділля» оздоровлюють організм: лікують спину, суглоби, серце і легені - фото 3

Лікування бронхів і легенів

Розташування санаторію «Поділля» сприяє лікуванню дихальної системи. Довкола чисте повітря лісу і красива природа. Радонові ванни особливо корисні для пацієнтів, які страждають алергійним варіантом бронхіальної астми. Радон сприяє збільшенню вмісту в крові абсолютної і відносної кількості Т-лімфоцитів, зменшенню числа еозинофілів, що підвищує імунокомпетентність організму.

У санаторії також лікують гінекологічні захворювання, недуги шкіри, допомагають оздоровити організм при цукровому діабеті.

У санаторії «Поділля» оздоровлюють організм: лікують спину, суглоби, серце і легені - фото 4

Адреса санаторію «Поділля»: вул. Курортна, 10, м. Хмільник, Вінницької області, інд. 22000

Відповіді по медичним питанням:

+38 (098) 93-34-366 (Київстар)
+38 (066) 16-12-113 (MTC)

Відділ реєстрації та реалізації путівок:
+38 (04338) 2-44-31
+38 (067) 23-23-415 (Київстар)
+38 (063) 68-55-053 (Life)
+38 (095) 63-59-606 (MTC)
+38 (04338) 2-31-02 (Факс)