20 трав. 2021 15:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

82

0

У середмісті Вінниці розпалили багаття. Фото

У середмісті Вінниці розпалили багаття. Фото

За це палії тепер мають сплатити штраф


У середмісті Вінниці розпалили багаття. Фото

У Вінниці, по вулиці Келецька, виявили порушників, які палити сміття. Дим у середмісті помітили співробітники Муніципальної варти.

«Ось у такий спосіб вирішили "прибрати"громадяни по вул. Келецькій, неподалік від Plaza Park. Проте, завершити цей процес їм завадили інспектори Муніципальної варти, які помітили дим і оперативно прибули на місце події та склали протокол про адміністративне правопорушення за ст 152 КУпАП на організатора спалювання», - повідомляють у Муніципальній варті Вінниці.

У середмісті Вінниці розпалили багаття. Фото

Нагадаємо, на порушників, які ігнорують правила благоустрою, складають протоколи про адмінправопорушення відповідно до статті 152 КУпАП. Розмір штрафів складає від 340 до 1360 грн для громадян та від 850 до 1700 грн для суб’єктів підприємницької діяльності.

За тим, аби у місті не спалювали сміття , ситуацію щодня моніторять вісім робочих груп. Патрулюють вулиціз 8 ранку до 21 години.

У середмісті Вінниці розпалили багаття. Фото  - фото 2

«До мобільних груп також залучаються працівники комунальних служб. Так і квартальних комітетів. Також працівники інших департаментів. Ми складаємо адміністративний протокол і направляємо на розгляд адміністративної комісії. Вона розглядає протоколи, і відповідним чином приймає рішення. Люди сплачують штраф», - вже розповідав нам Юрій Еленіч, головний інспектор відділу комунального благоустрою Муніципальної варти Вінницької міськради.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info фото: Муніципальна варта Вінниці.