14 лип. 2020 14:35

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Місто
0

117

0

У школу на Поділлі набрали 10 перших класів. Навчальний заклад прийматиме дітей з 1 вересня

У школу на Поділлі набрали 10 перших класів. Навчальний заклад прийматиме дітей з 1 вересня

Наразі заклад облаштовують шкільними меблями та обладнанням


У школу на Поділлі набрали 10 перших класів. Навчальний заклад прийматиме дітей з 1 вересня


Вінницький міський голова Сергій Моргунов 14 липня проінспектував нову школу №24 на «Поділлі». З 1 вересня тут розпочнеться навчальний процес. Об’єкт планують здати в експлуатацію в кінці липня. Наразі заклад облаштовують шкільними меблями та обладнанням.

«Нова школа на Поділлі - готова до введення в експлуатацію. Сьогодні запускаємо процес офіційної здачі та подаємо пакет документів для отримання необхідного сертифікату.

Поступово «обживаємо» новозбудовану школу. Перевірив особисто, як триває оснащення закладу – тут має бути все, щоб діти отримували якісні знання і почували себе комфортно. У початкових класах вже розставлені меблі, встановлюють інтерактивні дошки та проектори. На цьому тижні надійде обладнання для спортивних зал, харчоблоку та їдальні. Незабаром гімназія буде повністю готова до нового навчального року і перших учнів. Батьки подали вже більше 1100 заяв на зарахування дітей до школи. Вже сформовано 10 перших класів. Для цього молодого мікрорайону школа, справді, вкрай потрібна», - зазначено в дописі на сторінці Сергія Моргунова в «Фейсбук».

У Вінницькій міській раді повідомляють, що в навчальному закладі встановлено 42 камери відеонагляду в самій школі та на території закладу. Облаштована система пожежної сигналізації та оповіщення. Заклад має сучасне спортивне ядро, яке включає поле для мініфутболу, майданчик з вуличними тренажерами, баскетбольну та дві волейбольні площадки, бігові доріжки, площадку для розминки та зону для глядачів. Для дітей початкових класів збудований дитячий майданчик.

«У нас залишилося часткове довезення меблів в їдальню, встановлення меблів в їдальню, встановлення спортивного обладнання. Почали ставити кондиціонери, інтерактивні дошки, проектори. Ми уже на фінішній прямій. Ми уже практично завершили меблювання початкової школи. Ми маємо 16 класних кімнат початкових класів, в початкову школу піде більше 700 діток. На сьогоднішній день маємо 295 першокласників – це 10 класів, маємо п’ять других класів, сім третіх класів, три - четвертих. Наразі педагогічний колектив ще не укомплектований. Вчителі можуть подавати свої резюме», - розповіла директорка гімназії №24 Наталя Климчук.

Нагадаємо, будівництво школи розпочалось в грудні 2016 року. Загальна вартість проєкту – 169,7 млн. Школа розрахована на 1200 учнів, має три поверхи. На кожному із них є відокремлена зона для дітей з 1-го по 3-й клас. Для молодших класів облаштували рекреаційну зону, санвузли, сходову клітину та окремий вхід в школу.

Також ми писали, що школа на Поділлі стане гімназією № 24. Восени минулого року, на сесії міської ради депутати затвердили статут закладу.

У школу на Поділлі набрали 10 перших класів. Навчальний заклад прийматиме дітей з 1 вересня

У школу на Поділлі набрали 10 перших класів. Навчальний заклад прийматиме дітей з 1 вересня - фото 2

У школу на Поділлі набрали 10 перших класів. Навчальний заклад прийматиме дітей з 1 вересня - фото 3

У школу на Поділлі набрали 10 перших класів. Навчальний заклад прийматиме дітей з 1 вересня - фото 4

У школу на Поділлі набрали 10 перших класів. Навчальний заклад прийматиме дітей з 1 вересня - фото 5

Вінниця.info, фото – з сторінки міського голови