15 листоп. 2013 14:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Україна
0

33

0

У Тернополі з'явився музей самогоноваріння

У Тернополі з'явився музей самогоноваріння

Автором ідеї є Михайло Гросуляк... 


У Тернополі з'явився музей самогоноваріння

У Тернополі сьогодні відбудеться відкриття першого в Україні музею самогоноваріння. У центрі міста буде представлено безліч різних апаратів, за допомогою яких виготовляють спиртні напої. Автором ідеї є Михайло Гросуляк.

Про це пише profi-forex.org.

Автор також пообіцяв відвідувачам не тільки розповісти історії про тонкощі самогоноваріння, а також провести дегустацію перваку.

Михайло Гросуляк народився в простій сільській родині, тому добре знає технологію самогоноваріння. За його словами, для українців - це ціла культура, тому що необхідні апарати збиралися в основному з підручних засобів. Рецепти варіння перваку у кожного були свої.

Друзі і родичі, знаючи про захоплення Михайла, на всі свята дарували йому виключно самогонні апарати, які діставали з далеких сіл і за кордоном.

Музей матиме назву "Вагон-самогон", в ньому будуть представлені раритетні, габаритні, мініатюрні, місцеві та привезені з далека діючі апарати.

У цьому музеї будуть іноді проводиться майстер-класи. Будуть запущені апарати, на яких сам Гросуляк буде демонструвати техніку самогоноваріння.

ВИННИЦА.info

 

 

 


0
0