10 груд. 2019 15:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

84

0

У трьох коледжах на Вінниччині пройдуть вибори директорів

У трьох коледжах на Вінниччині пройдуть вибори директорів

Кандидати на посади є діючими очільниками коледжів.


У трьох коледжах на Вінниччині пройдуть вибори директорів

10 грудня відбулося засідання комісії з організації проведення конкурсу на заміщення посад директорів вищих навчальних закладів – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області. Кандидати на посади є діючими очільниками коледжів.

Про це повідомляють на сайті Вінницької обласної ради.

Засідання відбулося під головуванням очільника обласної ради, голови комісії Анатолія Олійника. Присутні були члени комісії, а також кандидати: Володимир Кордон – претендент на посаду директора Могилів-Подільського медичного коледжу, Анатолій Саблук – кандидат на посаду директора Гайсинського медичного коледжу та Петро Савчук – на посаду директора Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського. Зазначені кандидати є діючими керівниками навчальних закладів.

Конкурс на вищезазначені посади було оголошено згідно з рішенням обласної Ради 7 скликання №867 від 26 вересня 2019 року. Оголошення про проведення цих конкурсів були опубліковані у газеті «Сучасна освіта України» та оприлюднені на офіційних вебсайтах обласної Ради та вищезазначених навчальних закладах.

В ході засідання організаційної комісії заслухали діючих директорів навчальних закладів, які подали свої документи для участі в конкурсі.

«Підготовчий етап пройдений згідно з усіма законодавчими нормами та процедурами, кандидати відповідають усім вимогам та можуть бути внесені до виборчих бюлетенів», – сказав, підбиваючи підсумки засідання, Анатолій Олійник.

Вибори у зазначених навчальних закладах мають відбутися завтра, 11 грудня.

Під час проведення виборів у навчальних закладах будуть присутні представники із профільних департаментів. У Могилів-Подільський за рішенням комісії буде направлено начальника відділу правового забезпечення Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Сергія Вишневського, до Гайсинського медичного коледжу – начальника відділу організаційно-кадрової роботи з персоналом Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олексія Парчевського, до Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського – заступника директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації-начальника управління професійної освіти, інноватики та науки Валерія Бачинського.

У трьох коледжах на Вінниччині пройдуть вибори директорів

У трьох коледжах на Вінниччині пройдуть вибори директорів - фото 2

У трьох коледжах на Вінниччині пройдуть вибори директорів - фото 3

Вінниця.info