21 трав. 2020 13:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Здоров‎’‎я
0

74

0

У Тростянецькому районі вилікували всіх пацієнтів, у яких раніше виявили коронавірус

У Тростянецькому районі вилікували всіх пацієнтів, у яких раніше виявили коронавірус

За останню добу вилікували останніх 3-х пацієнтів


У Тростянецькому районі вилікували всіх пацієнтів, у яких раніше виявили коронавірус

У Тростянецькому районі вилікували усіх пацієнтів, у яких раніше підтвердили коронавірус. В районі їх було 19. За останню добу вилікували останніх 3-х пацієнтів. Станом на 21 травня не зафіксовано нових випадків захворювання.

Про це у Фейсбук повідомляє Тростянецький районний центр первинної медико-санітарної допомоги.

«Маємо знову гарні новини. 21 травня після отримання двох негативних результатів ПЛР вилікувалися ще 3 пацієнти, які знаходилися разом із сім’ями на самоізоляції. Тобто, станом на 21 травня на території району, осіб з лабораторно підтвердженими діагнозами COVID-19 немає.

У всіх пацієнтів захворювання проходило безсимптомно, жодних скарг, які характерні для цього захворювання, пацієнти не пред’являли, що є також приємним», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, станом на ранок 21 травня на території Вінницької області зареєстровано 1172 підозр на коронавірусну інфекцію. У 788 випадках виявлено коронавірус, в тому числі у 55 дітей. Зареєстровано 13 летальних випадків, одужали 439 осіб (в тому числі 30 дітей, 143 медичних працівників).

В Україні підтверджено 19 706 випадків COVID-19.

20 травня стало відомо, що від коронавірусу померли ще два жителі Вінницької області.

Адаптивний карантин в Україні продовжили до 22 червня. В МОЗ підготували проект рекомендацій для роботи ДНЗ під час карантину. В Україні відновлюють пасажирські перевезення автобусами на приміських внутрішньообласних та міжнародних маршрутах.

Вінниця.info