7 верес. 2015 19:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

52

0

У центрі Вінниці чоловік погрожував спалити себе живцем

У центрі Вінниці чоловік погрожував спалити себе живцем

 Чоловік погрожував підпилити себе напроти приміщення УМВС


У центрі Вінниці чоловік погрожував спалити себе живцем

7 вересня о 18 годині на вулиці Театральний напроти центрального входу в УМВС чоловік погрожував спалити себе живцем. Він сидів посеред проїжджої частини, тримаючи у правій руці маленьку ємкість із займистою речовиною, а в лівій - запальничку. Чоловік вимагав зустрічі з одним із керівників УМВС Вінниччини на ім’я Олександр.

Як громадянин розповідав жкрналістам, на такий крок його спонукала бездіяльність міліції. Чоловік розповідав, що у 2008 році потрапив у ДТП, але справу ніхто не розслідував, а винні не покарані.

До вінничанина, який запевняв, що родом з Немирівського району, вийшов заступник начальника УМВС Вінниччини Роман Мушак, запропонувавши пройти всередину приміщення для з’ясування причини інциденту. Правоохоронець зазначив, що наразі Олександра немає на робочому місці, але чоловік категорично не йшов на контакт і відмовлявся вставати з дороги.

На місце події оперативно прибули рятувальники. Вони розгорнули пожежний рукав.

За кілька хвилин начальнику Вінницького міського відділу міліції Юрію Куцому вдалося відібрати у громадянина ємкість з рідиною і завести його у будівлю. Зараз з чоловіком працюють медики і міліціонери.

Як розповіли ВИННИЦА.info у секторі зв’язків з громадськістю УМВС Вінниччини, минулого четверга даний громадянин погрожував медичному персоналу лікарні у Немирові. Він обливався водою та бігав у приміщенні роздягнутим.

Деяким часом пізніше вінничанин викликав додому міліціонерів, заявивши про крадіжку у нього 2 тисяч доларів. Правоохоронці прибули у помешкання до чоловіка, провели обстеження і не знайшли жодних слідів злому чи пограбування. В ту ж мить чоловік згадав, що поставив кошти в інше місце і просто забув. Слідчий написала протокол, у якому йшлося про те, що гроші з будинку не зникали. Побачивши це, вінничанин накинувся з кулаками на жінку-міліціонера.

Після даного інциденту за згодою прокуратури було порушено кримінальну справу за статтею перешкоджання роботи правоохоронних органів.

Варто зазначити, що у дебошира одеська прописка.

Щодо переполоху на Театральній, в УМВС Вінниччини сказали, що порушувати справи не будуть, адже особа перебувала у незрозумілому психоемоційному стані.

Згодом з’ясувалось, що в пляшці, якою погрожував чоловік, був лимонад.

У центрі Вінниці чоловік погрожував спалити себе живцем

У центрі Вінниці чоловік погрожував спалити себе живцем - фото 2

У центрі Вінниці чоловік погрожував спалити себе живцем - фото 3

У центрі Вінниці чоловік погрожував спалити себе живцем - фото 4

У центрі Вінниці чоловік погрожував спалити себе живцем - фото 5

У центрі Вінниці чоловік погрожував спалити себе живцем - фото 6

ВИННИЦА.info


0
0