15 квіт. 2016 14:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

68

0

У центрі Вінниці зроблять нові паркувальні зони

У центрі Вінниці зроблять нові паркувальні зони

На двох вулицях в центрі міста зроблять односторонній рух, щоб облаштувати паркувальні зони


У центрі Вінниці зроблять нові паркувальні зони

 

З 26 квітня на двох вулицях Вінниці буде організовано односторонній рух. Це робиться для того, щоб збільшити паркувальні зони у центральній частині міста.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

З кожним роком кількість автомобілів у Вінниці збільшується. А оскільки центральні вулиці формувалися десятки років тому, коли машин було значно менше, наразі виникають питання з паркувальними зонами.

«Для того, щоб збільшити кількість паркувальних місць у центральній частині міста, з 26 квітня буде введено режим одностороннього руху на двох вулицях Вінниці. А саме, по вулиці Мури (колишня П. Осипенко) на ділянці від вул. Монастирської (колишня Володарського) в напрямку вул. Князів Коріатовичів (колишня Свердлова). А також по вулиці Петра Могили (колишня Михайличенка) від вул. Магістратської (колишня Першотравнева) в напрямку вул. Соборної», – каже керівник КП «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця» Іван Юрченко.

Зараз там встановлені відповідні дорожні знаки з табличками. На них зазначено день, місяць та рік з якого починає діяти дорожній знак.

Як відомо, питання місць для стоянки авто в центрі Вінниці є проблемним. Адже на центральній вулиці Соборній кругом забороняючи знаки, а на прилеглих вулицях парковочних місць не достатньо.

У центрі Вінниці зроблять нові паркувальні зони

 ВИННИЦА.info