11 лют. 2021 12:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

250

0

У центрі Вінниці чоловік погрожував підірвати магазин

У центрі Вінниці чоловік погрожував підірвати магазин

Наразі чоловіка затримали.


У центрі Вінниці чоловік погрожував підірвати магазин

11 лютого, близько 11:30 години у центрі Вінниці з’їхалися кілька екіпажів патрульної поліції, а також пожежна машина. За словами очевидців, чоловік погрожував підірвати магазин мармеладу.

Близько 12-ї години спецавтомобілі роз’їхалися.

У центрі Вінниці чоловік погрожував підірвати магазин

Журналіст Вінниця.info поспілкувався із працівниками магазину, яким погрожували підірвати.

«Зайшов вчора клієнт. Працівниця пішла надавати йому консультацію. Під час консультації він їй почав розповідати, що він переховується від поліції, що він закладує бомби, що він – терорист. Нібито спочатку заходив у SkyPark, нібито за ним слідкують, по бібліотеках ходить, бо «там поліції нема». Ми не сприйняли ці слова вчора всерйоз. Сьогодні зранку він знову прийшов у магазин, тримав телефон, з кимось розмовляв гучномовцем, і нікуди не йшов. Просто став посеред магазину і нікуди не йшов. Працівники, відповідно, викликали поліцію», – розповів адміністратор магазину «Lekvar Територія мармеладу» Юрій.

У центрі Вінниці чоловік погрожував підірвати магазин - фото 2

У центрі Вінниці чоловік погрожував підірвати магазин - фото 3

Поліція, каже Юрій, спрацювала швидко, а персонал евакуювали. Приміщення перевірили на наявність вибухівки, але нічого не знайшли.

Наразі відомо, що чоловіка затримали.

ОНОВЛЕНО

Як згодом повідомили у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області, на лінію «102» звернення щодо чоловіка, який перебуває в магазині з сумкою та погрожує підірвати вибухівку, надійшло близько 11-ї години. Відразу після введення в дію поліцейської спецоперації «Грім» чоловіка затримали. На місці події небезпечних предметів вибухотехніки не виявили.

Затриманим виявився 31-річний вінничанин. Наразі він доставлений до територіального відділення поліції для з’ясування обставин події.

Вибухотехніки оглянули речі затриманого, приміщення магазину та прилеглу до нього територію. Небезпечних предметів вони не виявили.

Після проведення перевірки, буде надана правова кваліфікація події, оскільки інформація, яка наділа на спецлінію 102 має розбіжності з фактичними обставинами події.



У центрі Вінниці чоловік погрожував підірвати магазин - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото редакції, відео надав паблік Black list pf Vinn та взято YouTube-каналу Поліції Вінниччини

title

title