23 серп. 2019 11:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

97

0

У центрі Вінниці чоловік зливав нечистоти прямо на дорогу

У центрі Вінниці чоловік зливав нечистоти прямо на дорогу

Тепер заплатить штраф


У центрі Вінниці чоловік зливав нечистоти прямо на дорогу

У Вінниці проти одного з мешканців вулиці Магістрацька склали адміністративний протокол. Тривалий час чоловік облаштовував на дорозі злив нечистот від свого помешкання.

Про це повідомляє Муніципальна варта міста Вінниці.

«Вінничанин без будь-яких докорів сумління та сорому скидав свої рідкі відходи на територію загального користування, власне на дорогу вулицею Магістратська, тож ароматом і виглядом мали змогу "насолоджуватися" всі сусіди та перехожі. Працівники Муніципальної варти склали на цю особу протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП», - пояснюють там.

Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів -тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб’єктів підприємницької діяльності - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, нещодавно оштрафували мешканця мікрорайону Старе місто. Той, аби зекономити на вигрібній ямі, по трубі скидав нечистоти на город.

Вінниця.info