24 берез. 2021 11:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

173

0

У центрі Вінниці хлопець з дівчиною намалювали графіті на фасаді будівлі. Відео

У центрі Вінниці хлопець з дівчиною намалювали графіті на фасаді будівлі. Відео

Наразі сума збитку встановлюється


У центрі Вінниці хлопець з дівчиною намалювали графіті на фасаді будівлі. Відео

Вночі 21 березня у Вінниці «зловили» хлопця та дівчину, які намалювали графіті на фасаді будівлі. Подія сталася на розі вулиць Миколи Оводова та Соборної. Коли на місце події прибули патрульні, порушники спробували втекти, але їх наздогнали і склали протокол.

Про це йдеться в сюжеті Ситуаційного центру м. Вінниці.

«Близько 3:30 години камери відеонагляду зафіксували порушення на розі вулиць Миколи Оводова та Соборної. Двоє невідомих осіб, усвідомлюючи свої протиправні дії, нанесли графіті на фасад будинку. Один з них малював фарбою, інша чекала та оглядала.

Домалювати не вдалося, адже працівники Ситуаційного центру проінформували про це патрульних поліцейських. До місця події прибув екіпаж патрульної поліції, а порушники почали тікати, одна правоохоронці їх затримали», – йдеться в сюжеті.

Затриманими виявилися юнак 2002 року народження та дівчина 2005 року народження. На хлопця, який наносив надпис, склали протокол по факту дрібного хуліганства за ст. 173 адміністративного кодексу. Також нанесення графіті є порушенням вимог правил благоустрою Вінницької громади, тому вже 22 березня працівники Муніципальної варти притягнули юнака до адміністративної відповідальності за ст. 152.

Наразі сума збитку встановлюється.


Новини у зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info

title