25 берез. 2021 10:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

176

0

У центрі Вінниці планують встановити шлагбаум на парковці біля суду

У центрі Вінниці планують встановити шлагбаум на парковці біля суду

Відповідний проект рішення мають винести на сесію міської ради


У центрі Вінниці планують встановити шлагбаум на парковці біля суду


У центрі Вінниці планують встановити шлагбаум на парковці, що навпроти Апеляційного суду, що по вулиці Визовлення. Такі зміни передбачені в проекті рішення, який мають винести на сесію міської ради 26 березня.

Про це у Фейсбук написав депутат міської ради, архітектор Віталій Плясовиця.

«І знову моя «улюблена» тема про забори і шлагбауми у місті. В п’ятницю на сесію Вінницької міської ради буде виноситись рішення про затвердження нової «Програми організаційного забезпечення діяльності судів Вінницької міської територіальної громади на 2021 – 2023 роки», в якій передбачили заходи «покращення умов для працівників та відвідувачів суду (учасників процесу) шляхом створення місць для паркування».

Йдеться про парковку в центрі міста навпроти Апеляційного суду по вулиці Визволення. Начебто гарне рішення, чудова ініциатива. Але! Одне з покращень – це встановлення шлагбауму! Тобто, парковка, яка зараз доступна для всіх мешканців громади та гостей міста, перетвориться на місце паркування лише для працівників суду. А як же інші вінничани? А як же туристи? Це ж центр Вінниці, де і так не вистачає місць для паркування. Якщо на сесії міськради рішення підтримають в такому вигляді як є, в центральній частині міста – мінус 40 місць для автівок звичайних людей. Я не проти благоустрою території, але категорично проти «приватизації» стоянки в центрі Вінниці за допомогою встановлення шлагбаумів», – йдеться в дописі.

В проекті рішення, опублікованому на сайті Вінницької міської ради за 18 березня, йдеться про напрями діяльності і заходи/проекти даної програми:

Покращення матеріально-технічної бази судів, що знаходяться на території міста Вінниці, для підвищення якості обслуговування, забезпечення належних, комфортних умов громадянам та юридичним особам, які беруть участь в судових процесах.

Тобто, планується облаштування (капітальний ремонт, в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації) паркувальної зони по вул. Визволення в м. Вінниця.

У центрі Вінниці планують встановити шлагбаум на парковці біля суду

У центрі Вінниці планують встановити шлагбаум на парковці біля суду - фото 2

У центрі Вінниці планують встановити шлагбаум на парковці біля суду - фото 3

У центрі Вінниці планують встановити шлагбаум на парковці біля суду - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info