12 берез. 2020 16:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

81

0

У Тульчинському районі оголосили Дні жалоби

У Тульчинському районі оголосили Дні жалоби

У Тульчинському районі оголосили Дні жалоби у зв’язку із загибеллю бійця ЗСУ Андрія Ведешина.


У Тульчинському районі оголосили Дні жалоби

У Тульчинському районі оголосили Дні жалоби у зв’язку із загибеллю бійця ЗСУ Андрія Ведешина. До 14 березня включно скасовано концертно-розважальні заклади, спортивні змагання і приспущено прапори.

«У зв’язку з трагічною загибеллю військовослужбовця Сухопутних військ Збройних сил України, старшого солдата Ведешина Андрія Олександровича, 1986 р.н., жителя с. Кинашів Тульчинського району, з метою вшанування пам’яті загиблого:

- оголосити 12-14 березня 2020 року Днями жалоби в Тульчинському районі.

На знак вшанування пам’яті захисника у Дні жалоби на всій території району приспустити державні прапори України з траурною стрічкою на будинках і спорудах органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, державних установ та організацій, навчальних закладів», - повідомляють на сайті Тульчинської РДА.

Попередньо поховання бійця планується 14 березня у рідному селі Кинашів.

Нагадаємо, що 10 березня біля 09.30 години ранку в районі с. Піски Донецької області при евакуації з поля бою у гелікоптері загинув старший солдат Ведешин Андрій Олександрович. Відомо, що противник здійснив обстріл військового вантажного автомобіля одного з підрозділів операції Об’єднаних сил з протитанкового ракетного комплексу.

У Тульчинському районі оголосили Дні жалоби

Вінниця.info, фото - із сайту РДА