26 лип. 2021 11:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

118

0

У Вапнярці розмалювали дорогу, щоб припинити «авторалі» біля школи. Фото

У Вапнярці розмалювали дорогу, щоб припинити «авторалі» біля школи. Фото

Після ремонту автошляху водії машин та велосипедів забули про обмеження швидкості


У Вапнярці розмалювали дорогу, щоб припинити «авторалі» біля школи. Фото

У Вапнярці місцева молодь розфарбувала дорогу біля школи, аби припинити там «авторалі». Після ремонту автошляху водії машин та велосипедів забули про обмеження швидкості.

У Вапнярці розмалювали дорогу, щоб припинити «авторалі» біля школи. Фото

Про це повідомляє Вапнярська територіальна громада.

«Проблема доріг завжди була актуальна для нашого суспільства, проте тільки-но дороги впорядковують та приводять їх до належного асфальтного стану, водії вмить забувають про обмеження швидкості. Про це їм намагалася сьогодні нагадати Молодіжна рада Вапнярської громади. Вулиця Шевченка в напрямку до Вапнярської школи № 2 від часу появи нового асфальтного покриття перетворилася на авторалі для автомобілістів та велосипедистів. Корисно долучитися до цього процесу вирішила молодь нашої громади, і сьогодні «Молодіжка» взявши пензлі до рук, розфарбувала там дорогу величезними надписами «ДІТИ» та попереджувальними малюнками.

У Вапнярці розмалювали дорогу, щоб припинити «авторалі» біля школи. Фото  - фото 2


Учасники акції показали наскільки важливо сьогодні дотримуватися правил дорожнього руху, берегти себе та оточуючих і в такий спосіб висловили свою молодіжну позицію, з якою можливо хтось і не згоден, заявляючи про непотрібність фарбувальної дорожньої справи, проте підтримка молоді в їх прагненні допомогти таким чином суспільству, а не осуд – це ще один рушій конструктивного діалогу між молодим та старшим поколінням», - йдеться у повідомлені.

У Вапнярці розмалювали дорогу, щоб припинити «авторалі» біля школи. Фото  - фото 3


Наразі Вапнярською селищною радою вивчається питання встановлення обмежувальних бар’єрів для примусового зниження швидкості, окрім вже встановлених на цій вулиці дорожніх знаків обмеження швидкості.

У Вапнярці розмалювали дорогу, щоб припинити «авторалі» біля школи. Фото  - фото 4


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото Вапнярська територіальна громада.