19 серп. 2019 09:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

108

0

У вересні почнуть продавати картки вінничанина для проїзду в громадському транспорті. Повідомили ціну

У вересні почнуть продавати картки вінничанина для проїзду в громадському транспорті. Повідомили ціну

Незабаром у громадському транспорті Вінниці потрібно буде розраховуватися за допомогою спеціальних карток. Ї


У вересні почнуть продавати картки вінничанина для проїзду в громадському транспорті. Повідомили ціну

Незабаром у громадському транспорті Вінниці потрібно буде розраховуватися за допомогою спеціальних карток. Їх можна буде придбати у кіосках Вінницької транспортної компанії та у кіосках, які розташовані на зупинках транспорту. Картки можна буде купити за 60 і 120 гривень. Їх можна буде придбати уже на початку вересня.Вартість проїзду не зміниться.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міськради.

Наразі триває встановлення бортового обладнання у тролейбусах, трамваях та автобусах. Роботи планують завершити до кінця серпня. Після чого систему облаштують і у маршрутних таксі.

«Виконком Вінницької міської ради затвердив тарифи на вартість носіїв оплати проїзду в міському громадському транспорті. Персоніфікована картка «Муніципальна картка вінничанина» коштуватиме 60 грн, так само коштуватиме і неперсоніфікована картка. А от персоніфікована картка (миттєва) коштуватиме 120 грн. Зазначу, що це вартість лише карток, які потрібно буде поповнювати, аби розраховуватися за проїзд у громадському транспорті. Картки можна придбати у кіосках поблизу зупинок громадського транспорту, а також у кіосках Вінницької транспортної компанії, де раніше вінничани купували проїзні. Також оформити картку можна і на сайті https://www.et.vn.ua/news/order-your-card-online у розділі«Замовити картку. Оформлення пільгової картки можливе лише у Центрі обслуговування користувачів «Вінницякартсервіс» та Центрах обслуговування при управлінських компаніях», - каже директорка КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна.

Після того, як пасажири куплять картку, її потрібно буде поповнити, аби мати змогу розрахуватися за проїзд у транспорті. Зробити це можна буде на будь-яку суму.

Наразі уже 57,5 тисяч вінничан замовили картки, 1000 з них - онлайн.

Читайте також: Картковий проїзд в громадському транспорті Вінниці. Що потрібно знати вінничанам та гостям міста.

Вінниця.info