19 жовт. 2015 11:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

75

0

У вінничан сьогодні останній день, аби перевірити себе у списках виборців

У вінничан сьогодні останній день, аби перевірити себе у списках виборців

 Сьогодні останній день, коли вінничани можуть перевірити себе у реєстрі виборців


У вінничан сьогодні останній день, аби перевірити себе у списках виборців

 25 жовтня у Вінниці, як і у всій Україні, відбудуться місцеві вибори. І для того, щоб у цей день в списках були правильні данні і вінничани змогли проголосувати, протягом кількох тижнів люди могли перевірити себе у списках виборців. Сьогодні – останній день коли можна внести зміни, вже завтра розпочнеться друк уточнених списків.

Про це йдеться в оголошенні Вінницької міської ради.

Протягом останніх тижнів вінничани активно перевіряли себе у списках виборців. Наразі, люди мають кілька варіантів уточнення своїх даних. Один із них – звернутись до самого відділу ведення Державного реєстру виборців у Вінниці, яке знаходиться за адресою вул. 50-річчя Перемоги,7 каб.337. Відділ працює, на період виборів, щодня з 9:00 до 18:00, обід – з 13 до14 години. У п’ятницю, суботу, неділю та святкові дні графік роботи з 9:00 до 17:00. При собі потрібно мати паспорт.

Також перевірити себе у списках виборців вінничани можуть через он-лайн сервіс на сайті Державного реєстру через «Особистий кабінет виборця». Скористатись ним можна зареєструвавшись у цьому розділі і заповнивши картку запиту, людина отримає відповідь на електронну адресу. Важливо під час оформлення запиту ретельно перевірити правильність вказаного прізвища, ім’я та по-батькові, які повинні співпадати із записом у паспорті. Мова заповнення – українська.

ВИННИЦА.info