5 квіт. 2018 16:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

54

0

У Вінниці 6 квітня завершиться опалювальний сезон

У Вінниці 6 квітня завершиться опалювальний сезон

 Завтра у Вінниці завершиться опалювальний сезон 


У Вінниці 6 квітня завершиться опалювальний сезон

 З 6 квітня у місті закінчиться опалювальний сезон 2017-2018 років. Він пройшов в нормальному ритмі – жодних позаштатних ситуацій цієї зими не виникало. Котельні працювали стабільно, забезпечуючи городян теплом. Субсидіями за цей період скористалися близько 73 тисячі мешканців міста.

Про це повідомляє прес-службa Вінницької міської рaди.

Рішення про завершення опалювального сезону схвалив виконкомом міської ради. Винятком є заклади охорони здоров’я, освіти, соціального захисту та культури. У них опалення буде вимикатись за потреби, відповідно до заявок від їх керівників, поданих теплопостачальним підприємствам.

Як зазначають у відділі оперативного реагування «Цілодобова варта», за опалювальний період 2017-2018 років порівняно з попереднім зменшилась кількість аварійних поривів мереж теплопостачання. Котельні працювали у штатному режимі.

Значною підмогою для сімейного бюджету вінничан в опалювальний період були субсидії на житлово-комунальні послуги. За цей опалювальний сезон ними скористалося близько 73 тисячі вінничан.

 

Нагадаємо, 4 жовтня у Вінниці розпочався опалюваний сезон. «Міськтеплоенерго» подало тепло у дитячі садочки, школи, заклади соціального захисту і охорони здоров’я. 

Вiнниця.info