2 верес. 2010 15:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

16

0

У Вінниці 89-річний дідусь зарубав дружину й повісився

У Вінниці 89-річний дідусь зарубав дружину й повісився

Онук приїхав до бабусі й не зміг потрапити до квартири


У Вінниці 89-річний дідусь зарубав дружину й повісився

89-річний житель Вінниці вбив сокирою свою 86-річну дружину а потім наклав на себе руки, повісившись у квартирі, де вони мешкали.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Вінницькій області.

За повідомленням, 31 серпня близько 17:00 до правоохоронців Ленінського відділу міліції звернувся 28-річний киянин з повідомленням про те, що він приїхав до своєї 86-річної бабці, але не може потрапити до її квартири, оскільки двері зачинені з середини.

"Також чоловік повідомив, що напередодні до нього зателефонував чоловік старенької та попросив негайно приїхати, бо сталась біда. Після такого повідомлення молодий чоловік намагався по телефону з’ясувати, що саме сталось, але на його дзвінки ніхто не відповідав", - йдеться у повідомленні.

За адресою проживання старенької співробітники міліції та рятувальники МНС.

Розбивши вікно квартири оперативники потрапили до помешкання та побачили жахливу картину: на ліжку лежало понівечене тіло літньої жінки, а поруч знаходився, повішаний на мотузці її чоловік.

Судово-медична експертиза встановила, жінка померла від завданих тілесних ушкоджень у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, множинних переломів черепа та ушкоджень трахеї, завданих сокирою.

Зі слів онука та сусідів, між літніми людьми часто виникали сварки. Чоловік постійно докоряв жінці, що вона людина неосвічена і мало чого розуміє у життєвих справах. Часто доходило і до бійок. Про це жінка неодноразово жалілась онукові.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 115 ч.1 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу.

Наразі проводяться криміналістичні експертизи для того, щоб довести причетність або непричетність літнього чоловіка до вбивства, який після скоєння злочину наклав на себе руки.

 

ВИННИЦА.info


0
0