26 трав. 2017 17:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

79

0

У Вінниці акторам «Дизель шоу» офіційно затвердять рекорд України

У Вінниці акторам «Дизель шоу» офіційно затвердять рекорд України

 26 травня у Вінниці відбудеться вручення сертифікату від представника Книги рекордів України 


У Вінниці акторам «Дизель шоу» офіційно затвердять рекорд України

 У гастрольному марафоні «Весна смішна» актори «Дизель Студіо» дали 38 аншлагових концертів у 27 містах України. Цей марафон вже назвали рекордним, при чому – офіційно. 26 травня у Вінниці відбудеться вручення сертифікату від представника Книги рекордів України у номінації «Найбільша кількість концертів гумористичного колективу в рамках одного концертного туру». Весняний тур стартував 15 березня у Краматорську. На сході, де люди особливо потребують позитивних емоцій, актори виступили також у Сєверодонецьку, Покровську й Маріуполі.

«Ну по перше, ми хотіли б побачити всю Україну. Хотіли подивитись чи кругом знають, чи нас люблять, чи позитивно на нас реагують. Ми проїхали зі сходу до заходу. Вдячні своїм глядачам за те що нас кругом гарно зустрічали, кругом були аншлаги. Дуже приємно, що до нас на концерти приходять дорослі з дітьми. Діти часто вручають нам подарунки, виготовлені власноруч», - розповів на прес-конференції актор і художній керівник проекту Єгор Крутоголов.

На запитання про дороги в Україні, актори віджартувались, мов вчитимуться телепортації. Та розповідають, що міста запам’ятовують по реакції людей на їх виступи та по отриманих емоціях.

«Друзі, хочу вам розповісти, наскільки приємно було, коли ми зупинились на заправці по дорозі з Луцька до Хмельницького, вийшов військовий у формі. Ми відразу не помітили, що він хотів сфотографуватись, тому повернулись. Спілкувались. Цей випадок зачепив за живе. Дуже приємно, що нас поважають такі люди», - говорить Марина Поплавська.

Всього у гастрольному турі - 38 концертів у 27 містах України: Запоріжжя, Кривій Ріг, Кропивницький, Біла Церква, Суми, Чернігів, Олександрія, Ужгород, Чернівці, Тернопіль, Житомир, Івано-Франківськ, Ковель, Луцьк, Київ, Миколаїв, Дніпро, Харків, Полтава, Херсон, Черкаси, Львів та Вінниця.

Вручення рекорду, відбудеться сьогодні після концерту під час вечірнього концерту «Дизель шоу».

Вінниця.info