8 серп. 2018 11:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

71

0

У Вінниці автомобіль «Ford» на переході збив 10-річну дівчинку

У Вінниці автомобіль «Ford» на переході збив 10-річну дівчинку

 Поліція встановлює обставини автопригоди, у якій травмувалась 10-річна дитина


У Вінниці автомобіль «Ford» на переході збив 10-річну дівчинку

 7 серпня близько 15.00 на проспекті Юності у Вінниці водій автомобіля «Ford Transit» допустив наїзд на неповнолітню дівчинку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. З переломом гомілки дитина госпіталізована до хірургічного відділення лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікaції ГУ НП Вінниччини.

30-річний вінничанин, керуючи автомобілем «Ford Transit», допустив наїзд на 10-річну дитину. За словами водія, дитина раптово вийшла на нерегульований пішохідний перехід, і він не зміг уникнути наїзду.

Дитина з переломом гомілки госпіталізована. Обставини та причини аварії поліція встановлює в ході розслідування.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Нагадаємо, 7 серпня близько 4 ранку під Вінницею по Немирівському шосе, сталася ДТП. Вантажівка ДАФ врізалася у фуру, яка була припаркована на узбіччі. В наслідок зіткнення пасажир ДАФа загинув. За попередньою інформацією, загиблим був 48-річний громадянин Грузії.

Вiнниця.info