2 верес. 2010 15:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

50

0

У Вінниці байкери пограють у футбол

У Вінниці байкери пограють у футбол

У Вінницю завітає понад 130 байкерів з різних країн світу

 


У Вінниці байкери пограють у футбол

В рамках святкування Дня міста та на запрошення міського голови Володимира Гройсмана та Генерального Консула Республіки Польща у Вінниці Кшиштофа Свідерека, 11 вересня із Днем Вінниці городян та гостей вітатимуть байкери з різних країн.

Про це повідомляє управління у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Міжнародний мотопробіг відбудеться за участю байкерів з Австралії, США, Англії, Швеції, яких об'єднує польське коріння та любов до «залізних коней».

Очолюватиме цей мото-тур справжній командор, досить відомий серед байкарів, Віктор Венкжен. Більше 130 учасників пробігу на 115 байках вже розпочали свій маршрут Польща-Литва-Україна-Росія-Польща. В Україні байкери відвідають Харків, Житомир, Хмільник, Кам'янець-Подільський. До Вінниці ж завітають спеціально на святкування Дня міста.

Зранку, 11 вересня, володарі «залізних коней» зустрінуться із представниками польської діаспори у Вінниці, потім із вінницькими байкерами, із якими проведуть товариський футбольний матч, що відбудеться на стадіоні Центрального парку культури та відпочинку ім. Горького.

Після офіційного відкриття свята, байкери-іноземці та байкери-вінничани, проїдуться колоною по одній із вулиць міста, вітаючи городян із Днем народження міста.

Потім на майданчику у парку ім. Горького, де зазвичай розташовується луна-парк, відбудеться виставка мото-техніки. Усі бажаючі вінничани зможуть там поспілкуватися із володарями байків та сфотографуватися.

Також цього дня перед вінничанами виступить колектив народного танцю університету Марії Кюрі-Складовської з Любліна.

Цей ансамбль було засновано ще у 1953 році. Сьогодні він є показовим студентським художнім колективом цього ж університету та заслужив багато нагород та міжнародних відзнак. На сьогоднішній день кількість його учасників становить близько 300 чоловік. Репертуар ансамблю - польські народні, регіональні та інші іноземні танці та пісні. Колектив продемонструє програму в народних костюмах під акомпанемент капели.

 

ВИННИЦА.info

 


0
0