24 лип. 2017 13:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

51

0

У Вінниці біля розважального закладу 25-річний хлопець отримав 5 ножових поранень

У Вінниці біля розважального закладу 25-річний хлопець отримав 5 ножових поранень

Поліція затримала винних 


У Вінниці біля розважального закладу 25-річний хлопець отримав 5 ножових поранень

 22 липня близько п’ятої години ранку біля одного із розважальних закладів м. Вінниці сталася бійка, в результаті якої 25-річний вінничанин отримав п’ять ножових поранень.

Про це повідомляє Відділ комунікaції поліції Вінницької облaсті.

Через півгодини підозрювані, які втекли на автомобілі «Subaru», були затримані спільним екіпажем управління превентивної діяльності поліції та вінницьких патрульних біля с. Березино. Зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасово тримання, вирішується питання про їх арешт.

За словами заступника начальника слідчого управління Олександра Солдатова, працівниками поліції під час проведення першочергових слідчих та розшукових дій було встановлено, що 25-річний потерпілий разом з товаришем біля розважального закладу зробив зауваження двом молодикам, які порушували громадський спокій. Суперечка переросла у бійку, в ході якої один із зловмисників з особливою жорстокістю п’ять разів ударив ножем супротивника. Після цього зловмисник разом із спільником з місця злочину втекли на автомобілі «Subaru».

Орієнтування на розшукувану іномарку було передано усім екіпажам поліції, в області оголошено план «Перехват».

Розшукуваний автомобіль разом з нападниками був затриманий спільним екіпажем управління превентивної діяльності та управління патрульної поліції м.Вінниці поблизу села Березино Вінницького району.

Підозрювані вінничани, віком 19 та 32 роки, затримані в процесуальному порядку в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу на період досудового розслідування у вигляді тримання під вартою.

Слідчим управлінням поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) та ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.

Вінниця.info