27 лип. 2016 13:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

100

0

У Вінниці бійці спецпризначення зіграють футбол

У Вінниці бійці спецпризначення зіграють футбол

Бійці Спеціального призначення зіграють футбол на стадіоні «Локомотив» у Вінниці

 


У Вінниці бійці спецпризначення зіграють футбол

На стадіоні «Локомотив» 1 серпня о 10.00 відбудеться матч за «Кубок героїв спецсназу» приурочений пам’яті загиблих на Донбасі бійців. Учасниками стануть команди Сил спеціальних операцій.

Про це повідомляє громадська спілка «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО».

«6 команд Сил спеціальних операцій: 3-ій окремий полк Спеціального призначення з м. Кропивницького, 8-ий окремий полк з м. Хмельницького, 142-ий навчальний центр Сил Спеціальних операцій з м. Бердичева, 73-ій морський центр Спеціального призначення з м. Очакова, Командування Сил Спеціальних Операцій м. Києва та вінницькі ветерани-спецпризначенні. За регламентом змагань команди будуть розподілені на дві групи – по три команди у кожній шляхом сліпого жеребкування. Кожна з команд зіграє по три матчі – два у групі і за місце у турнірі», - говориться у повідомленні громадської спілки.

 Серед запрошених гостей турніру – командуючий Сил Спеціальних операцій, генерал-майор Луньов, його перший заступник Кривоніс, представники Асоціації ветеранських організацій Євросоюзу «EUROMIL», які виступають партнерською організацією Спілки, керівники міста та області, - розповідає голова громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Анатолій Слівінський.

 «Ми у великому боргу перед хлопцями, які поклали своє життя за світле майбутнє нашої держави. Завжди пам’ятатимемо про їхні подвиги. Цим спортивним змаганням хочемо довести, що лише гуртом, разом ми непереможні, сильні і могутні. Ідея турніру полягає в тому, щоб об’єднати на одному футбольному полі військових спеціальних підрозділів, показати широкому загалу їхню силу, міцність і витривалість», – каже Анатолій Слівінський.

Вінниця.info